Știri
 

Amanda (2018)

Amanda

 

Amanda (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
24.05.2019
Gen:
Durata:
107 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
86%
86


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Amanda (2018)

La 24 de ani, David (Vincent Lacoste) duce o viață boemă în Parisul zilelor noastre. Cursul lucrurilor se schimbă brusc în momentul în care sora lui moare într-un atentat terorist, iar David o ia în grijă pe Amanda, nepoata sa de 7 ani. Lăsând în urmă tragicul eveniment, cei doi construiesc o relație luminoasă, plină de tandrețe, în care fiecare dintre ei învață să devină mai bun pe măsura trecerii timpului.0

 
Recenzii Amanda (2018)
 
 
Victor Morozov – Dilema Veche
Amanda, acest film de o delicatețe rară, vorbește despre vieți date peste cap – dar și despre reclădire, dar și despre licăririle mici de care ne agățăm în noapte.
Cristian Caloian – Liternet
Poveste a unei maturizări forţate, dar nu năpăstuite, Amanda deschide ferestre către un umanism seren şi discret de care avem nevoie într-un peisaj social umbrit de norii negri ai violenţei fanatice.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Cum să redai just în cinema durerea pe care o provoacă celor rămaşi în urmă moartea unei persoane? Regizorul francez Mikhaël Hers oferă un răspuns emoţionant în „Amanda” (2018), cronica plină de delicateţe a relaţiei dintre un tânăr şi nepoata sa, în Parisul de după un atac terorist.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
O celebrare emoţionantă a rezistenţei umane.
Peter Bradshaw – The Guardian
Un film cu intenţii bune.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)