Știri
 

Aniversarea (2017)

Aniversarea

 

Aniversarea (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.11.2017
Gen:
Durata:
86 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
8 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Aniversarea (2017)

Discuțiile celor adunați cu ocazia serbării a 94 de ani a lui Radu Maligan – fost om de bază al regimului de dinainte de ’89 -, rude și prieteni de familie, generații diferite, ajung să tulbure evenimentul, situația devenind destul de complicată atunci când jumătate dintre oaspeți încearcă să îl convingă pe Radu să se spovedească unui preot, în timp ce restul invitaților consideră că nu poți forța pe cineva să acționeze contra voinței sale.0

 
Recenzii Aniversarea (2017)
 
 
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Aniversarea poate fi privit ca un punct terminus al unei generaţii sau al unei mentalităţi din cauza căreia România a avut şi încă are mult de pierdut.
Andrei Crăciun – Ziarul Metropolis
Pur și simplu, Aniversarea transpune în artă ceea ce știm, dar ne e prea frică să mai recunoaștem – dureroasa singurătate de dincolo de zidurile fortărețelor în care, cumva, iată, supraviețuim.
Patrick André de Hillerin – Cațavencii
Cumva, dă clasă oricărui val al cinematografiei române, pentru că reușește să rezolve problemele mizeriei umane și ale terorii fără să apese mai deloc și fără să piardă ritmul.
Ștefan Dedal – TimesNewRoman
Ideea filmului nu e rea – deși nici în cale-afară de originală și nici prea proaspătă –, doar că e nefericit pusă în pagină.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)