Britannia, un nou serial pe HBO și HBO GO

Britannia-serial

Produs de Amazon Studios și Sky, noul serial Britannia va debuta pe HBO marți, 23 ianuarie, în vreme ce pe HBO GO poate fi urmărit din 19 ianuarie.

Acțiunea serialului Britannia are loc în anul 43, când armata romană se întoarce să cucerească Britannia – un tărâm misterios, condus de femei războinice și druizi puternici.

Trailer Britannia

Când romanii invadează Britannia, Kerra (Kelly Reilly), fiica regelui Cantii, este nevoită să uite de rivalitatea cu regina Antedia (Zoë Wanamaker) și să lupte cu invadatorii. Romanii, conduși de generalul Aulus Plautius (David Morrissey), sunt hotărâți să facă ce nu a făcut Iulius Caesar: să cucerească acest ținut mitic de la marginea Imperiului Roman. Aulus este un lider puternic și rezistent, al căruit secret îi poate amenința misiunea. Pe măsură ce triburile și druizii se unesc pentru a lupta împotriva romanilor, Kerra capătă cel mai important rol al vieții ei – vârf de atac împotriva armatei romane.

În rolurile principale îi găsim pe David Morrissey (The Walking Dead, Doctor Who) și Kelly Reilly (True Detective II, Sherlock Holmes).

Britannia are mai mulți scenariști, printre care se numără și Jez Butterworth, care se află printre scenariștii lui Edge of Tomorrow și Spectre. De regie s-au ocupat Susan Tully, Luke Watson, Sheree Folkson și Christoph Schrewe.

Promovat ca o alternativă la Game of Thrones, Britannia este difuzat în Marea Britanie de Sky TV și online de Amazon Prime, iar în România poate fi vizionat din 19 ianuarie pe platforma online HBO GO și la tv, din 23 ianuarie, în fiecare zi de marți, de la ora 20:00, pe canalul HBO.

Red Band Trailer Britannia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *