Știri
 

Edge of Tomorrow (2014)

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp

 

Edge of Tomorrow (2014) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
06.06.2014
Durata:
113 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
83%
83


Parerea ta
6 voturi

 
Actori

Sinopsis Edge of Tomorrow (2014)

Într-un viitor apropiat, Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Ofiţerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigaşă.

Deşi este ucis în doar câteva minute, Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.0

 
Recenzii Edge of Tomorrow (2014)
 
 
Delfinașu – Cinefilul de serviciu
Deşi se aseamănă cu mai multe filme ce au abordat buclele de timp ca subiect, precum Groundhog Day, The Butterfly Effect şi Source Code, şi chiar dacă a împrumutat anumite idei din Matrix Reloaded şi 50 First Dates, Edge of Tomorrow este genul de blockbuster pe care ni-l dorim cât mai prezent pe ecranele noastre, cu un scenariu bine legat, cu un umor inteligent, cu interpretări peste medie, un Tom Cruise în formă maximă şi o Emily Blunt credibilă, atletică şi seducătoare, cu un regizor atent la detalii şi cu efecte speciale remarcabile.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Scenele de luptă sunt intense, acţiunea te prinde, ritmul este de carusel. Filmul nu duce lipsă nici de umor, rezultat în principal din ineditul reluării la nesfârşit a aceleiaşi zile.
Marcel Prost – Cinemateca
L-as revedea de cateva ori, pentru ca e dens, chiar daca nu adanc, are multe detalii, are efecte foarte, FOARTE bine facute, si e un SF fara pretentii, care da mult mai mult decat te astepti.
Ionuț – Filme-cărți
M-am dus cu oareșce așteptări la Edge of Tomorrow… Recunosc. Trailer-urile promiteau o super-acțiune, adrenalină și un film sefe care să facă uitat flapsul pe nume de cod Godzilla.

Am ieșit mai nedumerit decât o izmană de apevist nimerită în crematoriu. Mi-au trebuit minute bune după ieșirea din sală și multiple auto-interviuri să mă lămuresc de ce un film care ar fi trebuit să-mi placă, nu mi-a plăcut defel…

Flavius Policală – F and G Must See
O foarte plăcută și neașteptată surpriză, “Edge Of Tomorrow” și-a găsit loc printre filmele mele preferate ale genului science fiction. De fapt, aș fi putut foarte bine rămâne în sală pentru un view, enjoy, repeat (na, că i-am parafrazat tema!) și abia aștept să pot să-l revăd.
Cristina Zaharia – Port.ro
Nu este cel mai minunat SF ever, însă e foarte bine realizat şi compus, are de toate pentru toţi, e energic şi, desigur, pozitiv. Adică neapărat de văzut.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)