Știri
 

Budapest Noir (2017)

Budapest Noir

 
budapest-noir-poster
budapest-noir-poster
budapest-noir-poster

Budapest Noir (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.07.2018
Durata:
95 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Budapest Noir (2017)

Budapesta, 1936. Când Ungaria trebuie să decidă dacă va fi următorul aliat al Germaniei naziste, reporterul specializat pe omoruri Zsigmond Gordon are altele pe cap. Un cinic care crede că le-a văzut pe toate, Gordon primeşte un pont care îl conduce la locul unei crime din partea rău famată a oraşului. O tânără frumoasă şi bine îmbrăcată zace moartă, având asupra ei doar o carte de rugăciuni iudaice. Investigaţia îl va arunca pe Gordon într-o lume a pornografilor, a bordelurilor şi a celulelor comuniste cu tentacule până la cele mai înalte eşaloane ale puterii. Sapă tot mai adânc, neştiind în cine să se încreadă şi ce motive ulterioare stau în calea sa şi a adevărului.0

 
Recenzii Budapest Noir (2017)
 
 
Adriana Gionea – Post Modern
Eva Gardos reuşeşte să îmbine reţeta care îi mulţumeste pe spectatorii pentru care filmul este o altă formă de divertisment, un spectacol cu detalii vizuale ce îi conving să intre în sala de cinema, dar şi pe cei pretenţioşi, care vor fi impresionaţi de modul în care sunt recreate scenele cotidiene.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)