28 octombrie 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la Ender’s Game


Săptămâna aceasta, la concursul organizat împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la filmul Ender’s Game, care va avea premiera în România vineri, 1 noiembrie.

Ender’s Game îl are ca regizor pe sud-africanul Gavin Hood, care a captat atenția criticilor în 2005, cu Tsotsi, film care a și câștigat, în 2006, Oscarul pentru cel mai bun film străin.

Scenariul este scris tot de către Gavin Hood, după cartea omonimă, a lui Orson Scott Card.

Din distribuție fac parte: Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld.

Pentru a intra în concurs, nu trebuie decât să lăsați un comentariu în care să răspundeți la întrebarea de mai jos.

Trailer Ender’s Game

Sinopsis Ender’s Game:

Într-un viitor nu foarte îndepărat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.

Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El învaţă rapid strategii de luptă dificile, impunându-se în faţa tuturor colegilor lui şi devenind astfel marea speranţă a forţei armate.

Iată și întrebarea. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 4-7 noiembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 1 noiembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Întrebare:
Care a fost filmul SF care te-a impresionat cel mai mult anul acesta?

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de