Concurs > Câștigă două invitații duble la Ender’s Game

Săptămâna aceasta, la concursul organizat împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la filmul Ender’s Game, care va avea premiera în România vineri, 1 noiembrie.

Ender’s Game îl are ca regizor pe sud-africanul Gavin Hood, care a captat atenția criticilor în 2005, cu Tsotsi, film care a și câștigat, în 2006, Oscarul pentru cel mai bun film străin.

Scenariul este scris tot de către Gavin Hood, după cartea omonimă, a lui Orson Scott Card.

Din distribuție fac parte: Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld.

Pentru a intra în concurs, nu trebuie decât să lăsați un comentariu în care să răspundeți la întrebarea de mai jos.

Trailer Ender’s Game

Sinopsis Ender’s Game:

Într-un viitor nu foarte îndepărat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.

Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El învaţă rapid strategii de luptă dificile, impunându-se în faţa tuturor colegilor lui şi devenind astfel marea speranţă a forţei armate.

Iată și întrebarea. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 4-7 noiembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 1 noiembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Întrebare:
Care a fost filmul SF care te-a impresionat cel mai mult anul acesta?

32 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Ender’s Game”

  1. Pingback: Linkurile zilei: The State of Social Business, trailer Căpitanul Phillips, anulviitor.ro • Chinezu

  2. Oblivion daca este vorba despre ce film a fost lansat anul acesta,dar un film pe care l-am vazut anul acesta ( dar a fost lansat anul trecut ) si m-a impresionat mai mult este :
    John Carter

Comentariile sunt închise.