12 martie 2014
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Need for Speed


Need for Speed va avea premiera vineri, 14 martie, iar împreună cu CinemaPRO vă oferim două invitații duble la acest film.

Inspirat din jocul cu același nume, filmul Need for Speed îl are ca regizor pe Scott Waugh, din a cărui carieră se disting, în primul rând, cascadoriile, făcute în filme precum Mr. & Mrs. Smith, Bruce Almighty sau Coyote Ugly.

De scenariu s-au ocupat George Gatins și John Gatins. Dacă George se află la primul său scenariu, John Gatins a mai scris scenariile unor filme, printre care se numără: Real Steel, Flight și viitorul Real Steel 2.

Din distribuție fac parte Aaron Paul, Dakota Johnson, Dominic Cooper, Michael Keaton, Imogen Poots.

Trailer Need for Speed

Sinopsis Need for Speed
Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este posterul tău preferat dintre cele de mai jos (sunt 6 postere; este suficient să menționezi al câtelea este preferatul tău).

Invitațiile sunt valabile în perioada 17-20 martie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați sâmbătă, 15 martie, pe pagina noastră de Facebook.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de