Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Need for Speed

Need for Speed va avea premiera vineri, 14 martie, iar împreună cu CinemaPRO vă oferim două invitații duble la acest film.

Inspirat din jocul cu același nume, filmul Need for Speed îl are ca regizor pe Scott Waugh, din a cărui carieră se disting, în primul rând, cascadoriile, făcute în filme precum Mr. & Mrs. Smith, Bruce Almighty sau Coyote Ugly.

De scenariu s-au ocupat George Gatins și John Gatins. Dacă George se află la primul său scenariu, John Gatins a mai scris scenariile unor filme, printre care se numără: Real Steel, Flight și viitorul Real Steel 2.

Din distribuție fac parte Aaron Paul, Dakota Johnson, Dominic Cooper, Michael Keaton, Imogen Poots.

Trailer Need for Speed

Sinopsis Need for Speed
Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este posterul tău preferat dintre cele de mai jos (sunt 6 postere; este suficient să menționezi al câtelea este preferatul tău).

[nggallery id=13]

Invitațiile sunt valabile în perioada 17-20 martie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați sâmbătă, 15 martie, pe pagina noastră de Facebook.

29 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Need for Speed”

Comentariile sunt închise.