Concurs > Câștigă două invitații la filmul Mamaia

Ca în fiecare zi de luni, începem săptămâna cu un concurs. La întrebarea noastră de săptămâna trecută, cei mai mulți au răspuns că, dintre cele două premiere ale săptămânii, au preferat Olympus Has Fallen, deși, la mare concurență cu Spring Breakers.

Vineri au avut premiera nu mai puțin de patru filme, astfel că, de data aceasta, au existat mai multe variante în cazul în care v-ați decis să vedeți un film nou la cinema. Iar întrebarea rămâne aceeași: pe care dintre premierele săptămânii ai mers să o vezi la cinema și cum ți s-a părut?

Lasă-ne, mai jos, un comentariu cu răspunsul tău și poți câștiga una dintre cele două invitații duble la filmul Mamaia, oferite împreună cu CinemaPRO.

Dacă nu știi care au fost premierele săptămânii, ți le spunem noi: în primul rând este vorba despre Beasts of the Southern Wild 96%, unul dintre filmele nominalizate la Oscar și unul dintre filmele cu cele mai multe recenzii pozitive ale anului trecut; mult-așteptatul Oblivion 56%, un nou SF cu Tom Cruise în rolul principal; comedia Admission 42%; și o altă comedie – 21 & Over 14%.

Invitațiile sunt valabile în perioada 22-25 aprilie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 19 aprilie, pe pagina noastră de Facebook.
Mai multe detalii despre filmul Mamaia, după ce urmăriți trailer-ul.

Trailer Mamaia

Regizat de Jesús del Cerro, după un scenariu scris de Collin Blair și Lia Bugnar, Mamaia este o producție a studiourilor MediaPro Pictures, și îi are în distribuție pe Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Adrian Vancica, Anca Ţurcașiu, Ion Dichiseanu și Cosmin Natanticu.

Sinopsisul filmului Mamaia:
Matilda (Stela Popescu) este nevoită să țină piept unui afacerist feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda ei. Tănase (Valentin Teodosiu), un individ fără scurpule și constiință, și-a construit întreaga avere înșelând persoanele în vârstă și luându-le apoi casele. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase recurge la cele mai josnice metode de evacuare, totuși simpatica doamnă nu numai că e foarte hotărâtă, dar e și foarte creativă în felul în care își apără proprietatea. De partea ei se afla o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni, mulți colegi și o doză foarte mare de noroc.

10 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații la filmul Mamaia”

  1. Eu am vazut Beasts…si mi-a placut foarte mult, chiar daca e extra concursului tau. Recomand acest film, are un mesaj puternic si este realizat foarte fain si in plus povestea este impresionanta. Plus impactul psihologic, fiind vorba de un copil…merge exact la suflet…daca ma crezi am si plans spre final..per total insa frumos, un film bun, cum nu mai vazusem de mult :).

  2. Am vazut de curand „Oblivion” un film SF care iti taie respiratia la nivel vizual. Claudio Miranda, regizorul de imagine care a castigat Oscarul pentru Life of Pi, face inca o data o treaba exceptionala si impreuna cu Kosinki, a dat nastere unui Univers futurist si distopic care incanta ochiul privitorului. Filmul are multe rasturnari de situatie si nu stii la ce sa te astepti. Este mult mai mult decat m-am asteptat, este extraordinar. Merita vazut!

  3. Mi-a placut foarte mult Oblivion pentru ca a avut un subiect interesant ,imagini superbe si Tom Cruise este ca de obicei ,un actor foarte bun care nu dezamageste.

Comentariile sunt închise.