15 aprilie 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații la filmul Mamaia


Ca în fiecare zi de luni, începem săptămâna cu un concurs. La întrebarea noastră de săptămâna trecută, cei mai mulți au răspuns că, dintre cele două premiere ale săptămânii, au preferat Olympus Has Fallen, deși, la mare concurență cu Spring Breakers.

Vineri au avut premiera nu mai puțin de patru filme, astfel că, de data aceasta, au existat mai multe variante în cazul în care v-ați decis să vedeți un film nou la cinema. Iar întrebarea rămâne aceeași: pe care dintre premierele săptămânii ai mers să o vezi la cinema și cum ți s-a părut?

Lasă-ne, mai jos, un comentariu cu răspunsul tău și poți câștiga una dintre cele două invitații duble la filmul Mamaia, oferite împreună cu CinemaPRO.

Dacă nu știi care au fost premierele săptămânii, ți le spunem noi: în primul rând este vorba despre Beasts of the Southern Wild 96%, unul dintre filmele nominalizate la Oscar și unul dintre filmele cu cele mai multe recenzii pozitive ale anului trecut; mult-așteptatul Oblivion 56%, un nou SF cu Tom Cruise în rolul principal; comedia Admission 42%; și o altă comedie – 21 & Over 14%.

Invitațiile sunt valabile în perioada 22-25 aprilie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 19 aprilie, pe pagina noastră de Facebook.
Mai multe detalii despre filmul Mamaia, după ce urmăriți trailer-ul.

Trailer Mamaia

Regizat de Jesús del Cerro, după un scenariu scris de Collin Blair și Lia Bugnar, Mamaia este o producție a studiourilor MediaPro Pictures, și îi are în distribuție pe Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Adrian Vancica, Anca Ţurcașiu, Ion Dichiseanu și Cosmin Natanticu.

Sinopsisul filmului Mamaia:
Matilda (Stela Popescu) este nevoită să țină piept unui afacerist feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda ei. Tănase (Valentin Teodosiu), un individ fără scurpule și constiință, și-a construit întreaga avere înșelând persoanele în vârstă și luându-le apoi casele. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase recurge la cele mai josnice metode de evacuare, totuși simpatica doamnă nu numai că e foarte hotărâtă, dar e și foarte creativă în felul în care își apără proprietatea. De partea ei se afla o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni, mulți colegi și o doză foarte mare de noroc.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de