0
22 septembrie 2016
 
 

Cu un bilet la filmul Două Lozuri poți câștiga o Dacia 1300

dacia-1300-concurs
dacia-1300-concurs

Pe 7 octombrie are loc premiera unui nou film românesc: Două Lozuri, iar cu această ocazie, cu puțin noroc, poți câștiga o mașină Dacia 1300.

Concursul este organizat în parteneriat cu Groupama, începe pe 7 octombrie, odată cu intrarea filmului în cinematografe, și ține până pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie să facă participanții este să se înscrie pe site-ul doualozuri.ro și să păstreze biletul care atestă că au vazut filmul Două Lozuri la cinema.

În plus față de premiul cel mare, Dacia 1300, cei înscriși pot câștiga o asigurare CASCO Gradual oferită de Groupama, o ieșire la masă cu Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, precum și produse promoționale oferite de Două Lozuri și Custom Cars.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Mai multe detalii și regulamentul pot fi găsite pe site-ul oficial al filmului.

Mașina aleasă pentru concurs a intrat într-un proces de recondiționare, așa că o vor scoate ca nouă din atelierul Custom Cars, iar nostalgicii Dacia 1300 au șansa să urmarească transformarea mașinii într-un miniserial cu Bucur, Papadopol și Boguță, care poate fi urmărit pe pagina de Facebook a filmului.

Două Lozuri este o nouă producție marca ActorieDeFilm.ro și îl are ca regizor și scenarist pe Paul Negoescu, despre care probabil știți că a mai realizat și filmul O lună în Thailanda.

Trailer Două Lozuri


Articol scris de