Despre oameni și melci are un trailer oficial și un nou poster

Începând de astăzi, 17 august, cu patru săptămâni înainte de lansarea oficială a filmului în cinematografe, Despre oameni și melci, cel de-al doilea lungmetraj regizat de Tudor Giurgiu, are un prim trailer oficial și un nou poster.

Scenariul a fost scris de Ionuț Teianu iar din distribuție fac parte Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă și Alina Berzunţeanu.

Despre oameni și melci a deschis la începutul lunii iunie ediția cu numărul 11 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) și va intra în cinematografe pe 14 septembrie.

Filmul e despre un grup de barbati carora, din disperare ca isi pierd locul de munca, le vine ideea sa isi doneze sperma si sa obtina astfel 300.000 de dolari cu care sa cumpere uzina in care au lucrat ani de zile, care e pe punctul de a fi transformata intr-o fabrica de conserve de melci pentru export in Franta. In plus, filmul urmareste destinul lui George, liderul de sindicat (jucat de Andi Vasluianu), iubitor tata de familie, dar prins intr-o complicata relatie cu secretara directorului fabricii, personaj jucat de Monica Birladeanu.

Astfel descria regizorul Tudor Giurgiu povestea filmului într-un interviu pe care ni l-a acordat cu puțin timp în urmă.

De altfel, puteți descoperi mai multe detalii și pe site-ul oficial al filmului: DespreOameniSiMelci.ro.

Trailer-ul oficial al filmului Despre oameni și melci și noul poster, descoperite via FilmReporter.

2 comentarii la „Despre oameni și melci are un trailer oficial și un nou poster”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *