Dincolo de calea ferată, de vineri, în cinematografe

Dincolo-de-calea-ferata

Vineri, 22 aprilie, va avea loc premiera un nou film regizat de Cătălin Mitulescu. La cinci ani după Loverboy, Mitulescu revine cu o comedie romantică intitulată Dincolo de calea ferată.

Filmările au avut loc în a doua jumătate a lui 2014, de imagine s-a ocupat Liviu Mărghidan (America, venim!, Rămâi cu mine, Tatăl fantomă) iar în rolurile principale apar Alexandru Potocean și Ada Condeescu.

Există multă tensiune într-un cuplu când cei doi se revăd după un timp. Întâlnirea are o miză uriașă, mai ales dacă se iubesc,
spune Cătălin Mitulescu despre filmul său.

Sinopsis Dincolo de calea ferată

Radu se întoarce din Italia după o absență de un an și își găsește soția total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere și confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început. Muzica răsună dincolo de calea ferată și toți prietenii petrec la o nuntă în cartier. Nicicând noaptea nu a fost mai lungă.

Publicul larg va avea ocazia să participe pe 23 aprilie, la Sala Radio, ora 20.00, la premiera de gală a filmului în prezența întregii echipe.
Biletele pentru evenimentul de sâmbătă se pot procura în avans, de pe eventbook.ro

Trailer Dincolo de calea ferată

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *