Domestic, o nouă comedie românescă apare în cinematografe

Domestic, cel de-al treilea lungmetraj regizat de Adrian Sitaru, va apărea în cinematografe săptămâna viitoare, pe 22 martie.

La mijlocul lunii februarie, 4 Proof Film dezvăluia posterul celui de-al treilea film al lui Adrian Sitaru, care a mai făcut Pescuit sportiv (în 2007) și Din dragoste cu cele mai bune intenții (în 2011), pentru ca la începutul lunii martie să prezinte și primul trailer.

Iar de câteva zile încoace 4 Proof Film a început și o campanie de promovare (concepută de Graffiti BBDO) cu diverse vedete, în stilul celei realizată de Parada Film pentru Poziția copilului (numai că aici era vorba despre sportivi).

Paula Seling a fost cea cu care a debutat seria de povestiri domestice, aceasta amintindu-și cum a încercat să-și ușureze munca la țară, în copilărie, și să nu aducă „iarba la iepuri, ci iepurii la iarbă”.

Următorul pe listă a fost matematicianul și activistul Nicușor Dan, care spune o poveste amuzantă despre un papagal pe care îl avusese în copilărie, pe care-l numise Gâscanul.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk și realizatorul coloanei sonore a filmului Pescuit sportiv, n-a avut animale, însă au avut prietenii săi, și cele mai interesante două personaje au fost Lars și Axl, doi câini frați ai căror stăpâni erau fani Metallica și Guns N’Roses. Mai multe despre aceștia ne spune el:

Iar actorul Sergiu Biriș ne spune o povestire domestică, în care mieii blânzi și jucăuși sfârșeau, de cele mai multe ori, tragic și de neînțeles pentru cei mici.

Ovidiu Lipan Țăndărică își începe povestea sa astfel: ”Într-un bazin al unei fântâni arteziene, o albină încerca să se salveze…”, continuând: ”Eram într-o stare meditativă, mă uitam la ea, nu știam ce să fac…”. Iar dacă vreți să aflați cum a sfârșit albina, urmăriți-l în filmulețul de mai jos:

Actrița și prezentatoarea TV Cristina Cioran are și ea povești casnice cu un câine și o pisică. După ce a aflat de pe Facebook că va fi fericita proprietară a unui Jack Russell Terrier, a încercat să-i găsească noului cățel un partener de joacă. Așa a apărut în viața lor o pisică. Credeți că pisica și câinele s-au luat la bătaie? Să vedem ce ne spune Cristina…

Creatoarea de modă Romanița Iovan ne spune o poveste cu un papagal, un hamster, un câine, o pisică și un Golden Retriever jucăuș, care a primit un nume cu totul neobișnuit, de dinozaur.

Iar vedeta TVR Alexandra Velniciuc mărturisește: „Am avut numai animale spectaculoase”, de la melci din Cișmigiu, ținuți într-un borcan de murături, la licurici, pești și câini.

Dacă doriți să nu pierdeți alte povestiri din această serie, v-aș sfătui să urmăriți contul de YouTube al celor de la 4 Proof Film.

Un comentariu la „Domestic, o nouă comedie românescă apare în cinematografe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *