Știri
 

Dovlatov (2018)

Dovlatov

 
dovlatov-poster
dovlatov-poster
dovlatov-poster

Dovlatov (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.06.2018
Durata:
126 minute
Site oficial:
Dovlatov (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
100%
100


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Dovlatov (2018)

„Dovlatov” urmărește șase zile din viața renumitului scriitor Serghei Dovlatov, a cărui viziune satirică depășea constrângerile Rusiei Sovietice din anii ’70.

Împreună cu poetul și prietenul său, Iosif Brodski, Dovlatov a luptat pentru menținerea talentului și integrității sale, fiind martor în același timp la suprimarea celorlați colegi de breaslă de către un sistem puternic, de neclintit, de care nu vor scăpa decât odată cu emigrarea în Occident.0

 
Recenzii Dovlatov (2018)
 
 
Diana Cuzic – Liternet
Este un film cu faţete multiple, cu întrebări şi zbateri interioare, cu poveşti despre vieţi distruse de un regim opresiv. Este un film despre ratare şi realizarea viselor, despre tăria de a îţi păstra curajul şi caracterul atunci când aproape toţi cei din jurul tău par a fi renunţat la luptă.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Un film dificil, destinat cinefililor, dar şi amatorilor demersurilor de recuperare ale istoriei, Dovlatov ne arată extrem de sugestiv cum comunismul şi valorile sale absurde sufocau creativitatea şi originalitatea.
Deborah Young – Hollywood Reporter
Un portret evocator al unei ere trecute.
Michael Pattison – RogerEbert.com
auzind replicile personajelor din fundal rostite cu aceeași claritate ca acelor din prim-plan, îți provoacă simultan o energie exuberantă și claustrofobică.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)