Duminici cu filme romantice, la Filmcafe

filme-romantice-filmcafe

Luna aprilie vine cu filme romantice la Filmcafe, iar romanticii incurabili sunt invitați în fața televizoarelor pentru a se bucura de filme pe sufletul lor.

18 aprilie

Only you / Cum ți-e scris (1994)

regia: Norman Jewison

Robert Downey Jr. și Marisa Tomei ar putea împlini o profeție romantică în „Cum ți-e scris”. Faith (Tomei) știe din copilărie că numele ursitului ei este Damon Bradley. Acum o femeie matură, Faith primește o cerere în căsătorie de la altcineva și se simte tentată să accepte, pentru că nu a cunoscut niciun Damon Bradley și vrea să renunțe la acel vis. Dar cu câteva zile înainte de nuntă, Faith primește un telefon de felicitare de la un coleg al logodnicului ei, de la… Damon Bradley. Ea pleacă în Italia pentru a-l cunoaște măcar pe acest bărbat, dar ajunge să-l întâlnească pe Peter Knight (Downey Jr.), care se simte atras de ea și se preface că el e Damon.

25 aprilie

Return to the Blue Lagoon / Întoarcere la laguna albastră (1991)

regia: William A. Graham

La sfârșitul secolului al XIX-lea, văduva unui preot călătorește cu un vapor din Tahiti înspre San Francisco, alături de Lilli, fetița ei de un an. În timpul călătoriei, echipajul vaporului salvează un băiețel de 2 ani de pe o ambarcațiune în derivă, numit Richard. Atunci când vaporul e copleșit de o epidemie de holeră, femeia și cei doi copii ajung cu o barcă pe o insulă tropicală, exact locul în care s-a născut Richard. Văduva reușește să-i crească pe cei doi până la vârsta pubertății, dar apoi moare. Acum Lilli și Richard trebuie să se descurce singuri și să descopere pe cont propriu ce înseamnă dragostea și atracția pe care o simt unul față de celălalt, departe de civilizație.

2 mai

A Cinderella Story / O Cenușăreasă modernă (2004)

regia: Mark Rosman

Hilary Duff este Samantha, o adolescentă concentrată pe învățat, care a fost marcată de moartea prematură a tatălui ei și care crește împreună cu mama vitregă toxică. Situația aproape insuportabilă se schimbă din ce în ce mai mult atunci când Sam începe o corespondență prin mesaje cu un tânăr misterios. Acesta se dovedește a fi Austin (Chad Michael Murray), cel mai popular băiat din școală. Cum vor reacționa cei doi atunci când află cu cine corespondează? Rămâne să vedeți.

Un comentariu la „Duminici cu filme romantice, la Filmcafe”

  1. Pingback: Filme romantice pe care nu trebuie să le ratezi > Blog de Cinema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *