Miercuri, 5 octombrie, echipa Două lozuri vă invită la filmare în ParkLake Shopping Center

dacia-1300-doua-lozuri

Mâine, 5 octombrie, între orele 10:00 și 12:30, regizorul Paul Negoescu și actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță invită publicul să fie martor la filmarea ultimei întâlniri dintre Dinescu, Sile, Pompiliu și faimoasa Dacie 1300. Despărțirea va avea loc la ParkLake Shopping Center din București.

De asemenea, adevărații fani Dacia îi pot aduce mașinii o amintire care să o completeze: un cățel care dă din cap, un mileu, un bibelou, un obiect în ton cu moda anilor ‘80. Cele mai potrivite 3 obiecte vor fi lăsate mașinii, iar proprietarii lor vor primi în schimb câte o invitație dublă la avanpremiera filmului din 5 octombrie 2016.

Trailer Două lozuri

Două Lozuri spune povestea comică a trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie care câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp, biletul câștigător nu mai e de găsit, așa că cei trei sunt nevoiți să pornească într-o călătorie ca să-l recupereze.

Inspirat de nuvela lui I. L. Caragiale, Două Loturi, filmul va fi lansat în cinematografele din toată țara începând cu 7 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *