Edge of Tomorrow (2014)

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp

Premieră:
06-06-2014
Durată:
113 minute
Delfinașu – Cinefilul de serviciu
Deşi se aseamănă cu mai multe filme ce au abordat buclele de timp ca subiect, precum Groundhog Day, The Butterfly Effect şi Source Code, şi chiar dacă a împrumutat anumite idei din Matrix Reloaded şi 50 First Dates, Edge of Tomorrow este genul de blockbuster pe care ni-l dorim cât mai prezent pe ecranele noastre, cu un scenariu bine legat, cu un umor inteligent, cu interpretări peste medie, un Tom Cruise în formă maximă şi o Emily Blunt credibilă, atletică şi seducătoare, cu un regizor atent la detalii şi cu efecte speciale remarcabile.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Scenele de luptă sunt intense, acţiunea te prinde, ritmul este de carusel. Filmul nu duce lipsă nici de umor, rezultat în principal din ineditul reluării la nesfârşit a aceleiaşi zile.
Marcel Prost – Cinemateca
L-as revedea de cateva ori, pentru ca e dens, chiar daca nu adanc, are multe detalii, are efecte foarte, FOARTE bine facute, si e un SF fara pretentii, care da mult mai mult decat te astepti.
Ionuț – Filme-cărți
M-am dus cu oareșce așteptări la Edge of Tomorrow… Recunosc. Trailer-urile promiteau o super-acțiune, adrenalină și un film sefe care să facă uitat flapsul pe nume de cod Godzilla.

Am ieșit mai nedumerit decât o izmană de apevist nimerită în crematoriu. Mi-au trebuit minute bune după ieșirea din sală și multiple auto-interviuri să mă lămuresc de ce un film care ar fi trebuit să-mi placă, nu mi-a plăcut defel…

Flavius Policală – F and G Must See
O foarte plăcută și neașteptată surpriză, “Edge Of Tomorrow” și-a găsit loc printre filmele mele preferate ale genului science fiction. De fapt, aș fi putut foarte bine rămâne în sală pentru un view, enjoy, repeat (na, că i-am parafrazat tema!) și abia aștept să pot să-l revăd.
Cristina Zaharia – Port.ro
Nu este cel mai minunat SF ever, însă e foarte bine realizat şi compus, are de toate pentru toţi, e energic şi, desigur, pozitiv. Adică neapărat de văzut.