A Good Day to Die Hard (2013)

Şi mai greu de ucis

NR-15 Nerecomandat minorilor sub 15 ani
0%
Premieră:
15-02-2013
Durată:
97 minute
Distribuitor:
Drew McWeeny – HIT FIX
Chiar și luat separat, fără a fi considerat parte a unei francize, A Good Day To Die Hard nu funcționează.
Chris Tilly – IGN
Deși poate că nu a sosit încă timpul pentru McClane să iasă la pensie, ideea acestei francize parcă a devenit un pic plictisitoare și parcă sfârșitul ei nu poate fi prea departe.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
A Good Day to Die Hard aduce o zi proastă pentru franciza care durează de 25 de ani.
A.O. Scott – New York Times
Tot ceea ce a făcut din primul Die Hard un film memorabil a fost redus la minimum sau exclus cu desăvârșire.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Die Hard 5 îi dă voie lui McClane să facă niște glume pe seama cheliei sale și să accentueze faptul că era un tată mai bun pe vremea când copiii săi abia creșteau. Oh, boo-hoo. Acum, du-te și mai omoară niște ticăloși.
Billy Donnelly – Ain’t It Cool News
Pot să spună cât vor că acestea sunt parte din franciza Die Hard, dar cu siguranță filmele pe care le face acum 20th Century Fox nu sunt deloc Die Hard.
Rodrigo Perez – Indiewire
A Good Day To Die Hard nu este mort chiar înainte de a începe, pentru că asta ar sugera că într-adevăr ar fi avut puls la un moment-dat.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
A Good Day to Die Hard parcă ar reprezenta turul victoriei lui Bruce Willis și al întregii francize Die Hard. Nu-i deloc surprinzător, dar nici foarte entertaining.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Parcă l-am privi pe Bruce Willis într-un film cu Bruce Willis în care Bruce Willis poate trece peste orice, exact ca într-un joc video.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Ceea ce-i lipsește este acel ”fun factor” din celelalte filme Die Hard […] Acțiunea devine confuză când regizorul Moore mișcă încontinuu camera chiar și atunci când nimic nu se întâmplă.