Beautiful Creatures (2013)

Cronicile Casterilor: A 16-a lună

IM-12 Interzis minorilor sub 12 ani
50%
Premieră:
15-02-2013
Durată:
124 minute
Angela – Anzhela Movies
“Beautiful Creatures” are o frumusete distincta. Place in ciuda catorva obiectii ridicate, dar nu poti sa reclami ridicolul unor scene ca fiind suparatoare pentru ca de la inceput si pana la sfarsit ar fi avut multe ocazii sa gafeze, dar isi livreaza galant povestea vibranta. Este proaspat, gotic, amuzant, romantic si traditional.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Povestea are măcar atâta prospeţime, umanitate şi sclipiciuri cât să te ţină în scaun – un motiv de a spera că nu va păţi ca povestea lui Stephenie Meyer, dacă serialul va continua.
Ioana – FilmeTari
[…]pot spune că m-am distrat copios văzându-l și deși nu m-a captivat foarte mult povestea de dragoste, sunt cu adevărat curioasă de ceea ce ne pregătește seria în viitor.
Ioana Raluca Popescu – Raluk
Beautiful Creatures mai are mult pana va atinge nivelul de popularitate al francizei Twilight, dar are mari sanse sa aiba o poveste mai bine inchegata, actori ce dovedesc chimie pe ecran, replici tolerabile si actori buni. Cu toate acestea, prima parte a aventurilor Lenei nu convinge prea multe segmente de public, desi cu siguranta multi vor vrea sa-l vada pe Irons sau pe Thompson.
Peter Travers – Rolling Stone
Regizorul-scenarist Richard LaGravenese, care a scris The Fisher King şi subapreciatul Living Out Loud, arată o înclinare nativă pentru poveştile de adolescenţi. Iar Ehrenreich, starul din filmele lui Francis Ford Coppola Tetro şi Twixt, şi Englert (Ginger and Rosa), fiica lui Jane Campion, au o prezenţă bună pe ecran împreună. Din păcate, totul se distruge în momentul în care intriga filmului îşi face simiţită prezenţa.
Laremy Legel – Film.Com
Pentru fanii Zilei Îndrăgostiţilor, aceasta este o frumoasă surpriză.
Monica Castillo – Paste Magazine
Pentru toate lucrurile complexe îmbibate în această bomboană – învelită într-o coajă de fantasy, Beautiful Creatures nu este un film de calitate.
Xan Brooks – The Guardian
Scenariul este ridicol şi plin de găuri, îndreptându-se greoi spre punctul culminant.
Manohla Dargis – New York Times
Nu este nimic nou aici, ceea ce face munca regizorului şi a scenaristului Richard LaGravenese şi mai remarcabilă.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Spectatorii, asemenea lui Ethan, pierd prea mult timp ca Lena să afle dacă este o fată bună sau o fată rea.
Todd McCarthy – Hoollywood Reporter
O absurditate bine realizată.