We Bought a Zoo (2011)

Avem un zoo!

Premieră:
27-01-2012
Distribuitor:
Andreea Dobre – Film Reporter
e adevărat, Crowe evită penibilul, dar filmul e de o dulcegărie colosală, bazată în primul rând pe mutriţa fetei mai mici a lui Ben, ale cărei expresii faciale sunt cam singura armă din dotare pentru a nuanţa majoritatea scenelor şi pentru a cerşi simpatie şi râsete.
Jovi – Filme-Cărți
se incadreaza perfect in ceea ce a dorit sa fie, nu o capodopera, nu un film care vaneaza premii, ci un film de si despre familie, care se poate incadra perfect in orice tipologie a spectatorului de orice varsta.
Alex Voinica – Raluk
We bought a Zoo este cu siguranta un film pur hollywoodian. Ceea ce il salveaza este faptul ca are un suflet si e placut de urmarit povestea gradinii zoologice animate de personajele mai sus mentionate.
Marian Iuga – Film Sinopsis
We Bought a zoo nu are cum să nu te bine dispună, n-are cum să nu te încânte cât de cât chiar dacă pe alocuri Crowe face apel la nişte dulcegării copilărești
Peter Bradshaw – The Guardian
E un film simplu și plăcut.
Ian Freer – Empire
În ciuda integrității și a abilităților lui Crowe, acesta nu oferă experiența emoțională a lui, să zicem, Jerry Maguire sau Almost Famous. Totuși, e bine că acest tip onest s-a întors.
Anthony Quinn – The Independent
Jerry Maguire și Vanilla Sky au reprezentat niște semne de avertizare; apoi, șase ani mai târziu, a venit cu îngrozitorul Elizabethtown. Iar acum We Bought A Zoo continuă traiectoria sa descendentă către un sentimentalism exagerat.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Pașii greșiți și clișeele scenariului, scris de către Aline Brosh McKenna (“27 Dresses”) și refăcut de către dl. Crowe sunt, în cele din urmă, uitate datorită interpretărilor atrăgătoare.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Deși nu poate fi vorba despre cea mai bună realizare a lui Crowe, se recunoaște totuși amprenta sa umană și beneficiază și de niște interpretări remarcabile, care îți mențin atenția trează.
Bill Gibron – Film Critic
We Bought a Zoo are farmecul său. De asemenea, țintește sus și ratează ținta.
Peter Travers – Rolling Stone
Este multă distracție în We Bought a Zoo, dar latura sa sentimentală, care nu lipsește din aproape nicio scenă, te va face bucuros că ai venit să-l vezi.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Cameron Crowe a făcut niște filme minunate, dar aici (…) intriga e previzibilă și nu simțim prea multă energie din partea actorilor.
Eric D. Snider – Film.com
Și-au cumpărat o grădină zoologică, dar cu ce preț?
Drew McWeeny – HIT FIX
Cameron Crowe rămâne, ca întotdeauna, uncool. Și e minunat pentru asta. We Bought A Zoo este un film fermecător, delicat și care cu siguranță merită văzut cu întreaga familie
David Rooney – Hollywood Reporter
povestea optimistă are pasiune, umanitate și o interpretare călduroasă din partea lui Matt Damon.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
De la titlu și până la poveste, acesta pare a fi un film de Tim Allen, dar făcut cu gust și cu emoție.