The Darkest Hour (2011)

Vremuri întunecate

Premieră:
13-01-2012
Distribuitor:

https://youtu.be/Lf9RIKbKpIo

Alex – FilmeTari
Exceptând premisa clișeistică de la care pornesc, filmul face un efort palpabil de a se îndepărta de scenariile obișnuite de invazie extraterestră, însă nu reușește.
Lucian Bodnar – Raluk
E frumos gandit conceptul vizual pentru extraterestri, si efectele speciale sunt bine realizate, insa scenariul pentru care sunt realizate e sub nivelul de plat. Putin mai multa bataie de cap si iesea un thriller SF decent.
Lucian Mircu – Marele Ecran
Nu te face să tremuri în fotoliu, nici să rîzi. Nu prea ai de ce să strigi „Sfinte Sisoe!”. Eventual să-l rogi să te scoată din sală şi prin nu ştiu ce miracol să îţi primeşti banii înapoi.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Lucrul bun este că partea ştiinţifico-fantastică are logică, e bine pusă la punct, făcând lucrurile credibile. În plus, există multă creativitate în conceperea noii rase extraterestre. Sunt creaturi electrice, o combinaţie între ceva mecanic şi electromagnetic, şi sângele lor e electricitate.
Michal Simms – FilmInk
În ciuda scenelor grandioase de pe străzile Moscovei, acest thriller sci-fi nu reușește să încânte din cauza personajelor prost construite, a lipsei suspansului și a regiei plictisitoare.
Olly Richards – Empire
Într-o zi, acesta va ajunge la un canal tv ieftin, la ceas târziu de noapte, și vei fi suficient de beat/obosit încât să ți se pară grozav. Atât de prost este.
Ilan Preskovsky – Channel 24
The Darkest Hour este un film despre invazia extratereștrilor, care dovedește faptul că uneori cel mai inteligent lucru este să nu încerci deloc.
Mark Olsen – L.A. Times
Care e scopul să mergi până la Moscova, când nu te întorci decât cu niște scene care arată c-ar fi fost filmate într-un studio, folosindu-se un green-screen ieftin.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Când vine vorba de design-ul creaturilor folosite, The Drakest Hour preia ideea „mai puțin e mai mult”. Din nefericire, în acest caz, mai puțin e doar mai puțin.
John DeFore – Hollywood Reporter
Un film despre invazia extratereștrilor care evident că așteaptă ca scenele cu Piața Roșie pustie să compenseze scenariul slab și absența măcar a unui singur personaj convingător.
Jeannette Catsoulis – N.Y. Times
Dacă n-ai decât să ne ațâți decât cu niște jocuri de lumini timp de trei sferturi din film, ai face bine să ne pregătești ceva excepțional la final. Dar când nu ai altceva decât echivalentul unor pitici de grădină explodând, atunci problemele tale sunt mult mai mari, pe lângă niște actori de care te poți lipsi și un stil de filmare la fel de plat ca și paleta de culori.
Peter Bradshaw – The Guardian
Foarte ieftin și arată penibil.
Bill Gibron – Film Critic
Când Independence Day devine un film de referință pentru ce vrei tu să faci, probabil că ce vrei tu să faci e inutil.
Todd Gilchrist – IndieWire
O dezamăgire care nu e nici măcar suficient de proastă încât să fie memorabilă.