Domnişoara Christina (2013)

Domnişoara Christina

Premieră:
01-11-2013
Durată:
102 minute
Distribuitor:
Cristina Solomon – Părerea Blog de Cinema
Sunt personaje nevrotice, lipsite de voință, supuse unor atracții dincolo de rațional, cu gesturi delirante și seducătoare. Iar poveștile de dragoste te aruncă între teamă și curiozitate
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Domnişoara Christina are multe cârlige cu care poate atrage publicul, dar este departe de a fi perfect. Actorii pronunţă uneori replicile de parcă le-ar sculpta în piatră, iar unele reacţii sunt neconvingătoare. Totodată, se vede că Maftei ar fi avut nevoie de un buget mai generos pentru a aduce pe ecran visele bântuite ale lui Egor
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Domnisoara Christina” ingroasa decent linia filmelor romanesti de calitate lansate anul acesta.
Jules – Filme-carti
În plin boom al filmelor cu vampiri, vârcolaci şi creaturi supranaturale, Domnişoara Christina s-ar înscrie ca o capodoperă a genului, cu o viziune mult superioară unei întregi armate de filme pentru publicul pre-adolescent.
Lucian Maier – Film Sense
Domnişoara Christina suferă din cauza lipsei unei viziuni unitare, din cauza lipsei unei direcţii precise care să fi fost imprimată filmului de către autor, Alexandru Maftei, co-scenarist şi regizor al proiectului.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Un lucru e clar de la bun început. Alexandru Maftei face istorie. El realizează acum un reuşit film fantastic cu accente horror, cu efecte şi montaj de sunete care dau suspans şi te ţin în tensiune de la început până la final, aşa cum nu s-a mai făcut în cinema-ul românesc.