Dream House (2011)

Regia:
Scenariu:
13%
Premieră:
21-10-2011
Site oficial:
Dream House (2011)
Distribuitor:
,
Cinefilul – FilmeTari
Deși filmul avea toate atuurile să fie unul deosebit de interesant, plecând de la valoarea regizorului Jim Sheridan, confirmată în producții ca My Left Foot, In The Name of The Father sau Brothers și terminând, dacă vreți cu trioul Craig-Weisz-Naomi Watts, aflat în fruntea distribuției, Dream House este un eșec lamentabil, un film slab din toate punctele de vedere, care nu a putut fi salvat nici măcar de valoarea celor trei actori.
Delia – Filme-Cărți
O calitate a filmului o reprezinta interpretarea celor doi protagonisti principali, Craig si Weisz, care dincolo de perechea frumoasa si iubitoare din film, au realizat si o pereche in viata reala.
Dorin Apăvăloae – Raluk
Ori sunt eu intr-o pasa pozitiva si scot ce e mai bun din filmele vazute in ultima vreme, ori dupa parerea mea acest film nu e chiar o totala pierdere de vreme…
Drew Taylor – IndieWire
Pe moment ce filmul avansează, Dream House devine tot mai mult fără sens, iar tu – tot mai plictisit și iritat.
David Rooney – Hollywood Reporter
În ciuda oamenilor talentați care s-au implicat în proiect, filmul este mai mult o ațipeală decât un vis.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Această poveste gotică, suburbană, este mult prea încurcată.
Jeannette Catsoulis – New York Times
Acest thriller trăsnit, realizat de Jim Sheridan, un regizor, de obicei, competent, lasă un singur mister nedescoperit: ce a fost în mintea lui când a realizat filmul?
Mark Olsen – L.A. Times
Cu schimbări de situație telefonate și un ritm lent, filmul ar fi fost de-a dreptul insuportabil, dacă nu ar fi jucat trio-ul Craig, Weisz și Naomi Watts.
Eric D. Snider – Film.Com
Povestea despre Dream House este cu siguranță mai atractivă decât povestea din Dream House, care este lipsită de imaginație și stupidă.
Bill Gibron – FilmCritic
E atât de mecanic și de lipsit de scop în ceea ce dorește să exprime încât eșuează în a te impresiona.