Happy Feet 2 (2011)

Happy Feet 2

Premieră:
06-01-2012
Site oficial:
Happy Feet 2 (2011)
Cris Martin – Raluk
Incearca sa aduca o schimbare, dar nu reuseste decat sa spuna cu alte cuvinte aceeasi poveste cu cateva detalii inversate
Simona – FilmeTari
O mică escapadă în copilărie nu strică niciodată, iar Happy Feet e potrivit pentru asta.
Andreea Dobre – FilmReporter
În fond şi la urma urmei, Happy Feet 2 e doar un feel good movie cu animăluţe pufoase şi drăgălaşe care dansează. Oricine are nevoie din când în când de animăluţe pufoase şi drăgălaşe care dansează.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Recunosc că nu aşteptam cu prea mare nerăbdare continuarea animaţiei câştigătoare de Oscar în 2006, dar Happy Feet 2 în 3D chiar a avut cu ce să-mi ia ochii: noile aventuri ale lui Mumble arată absolut superb, astfel încât o revizionare (dar în format 2D şi în varianta originală, o să vezi în curând de ce) este o idee chiar bună.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
George Miller reuşeşte să prezinte într-un mod subtil şi frumos interdependenţa dintre fiinţele de pe pământ. În acelaşi timp, prietenii pământeni din Happy Feet 2 continuă să danseze, să cânte şi, într-adevăr, să ne încânte.
Max Nicholson – IGN
Happy Feet 2 este, totuşi, un film pentru copii, dar dacă ţi-a plăcut prima parte, cu siguranţă te va încânta şi acesta. Şi chiar dacă nu ai văzut originalul Happy Feet, probabil tot vei găsi ceva care să te atragă la acesta – pentru adulţi garantez că vor fi interpretările lui Pitt şi Damon. Chiar dacă pare că nu are o anumită direcţie, se revanşează prin momentele amuzante şi emoţionante.
Annette Basile – Film Ink
Nu reuşeşte să-şi egaleze predecesorul, dar vocile extraordinare ale distribuţiei asigură o aventură specială, cu un mesaj esenţial.
Clemba Stow – The Vine
Se ştia că va fi dificil ca vreun alt film să depăşească Happy Feet. Dar, prin Happy Feet 2, pare că Miller şi echipa sa nici măcar nu s-au străduit să reuşească aşa ceva, alegând să îşi îndrepte pinguinii dansatori într-o cu totul altă direcţie, mai puţin captivantă.
William Goss – Film.com
Acest sequel este drăguţ de satisfăcător.
Kenneth Turan – L.A. Times
Să vezi mii de penguini dansând cu precizie încă este distractiv, dar lipseşte o poveste coerentă.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Un sequel care nu pare să fie realizat decât pentru glumele amuzante şi pentru imaginile superbe.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Animaţia este atractivă, muzica le oferă personajelor ceva de făcut, dar dialogurile din film sunt prea mult înclinate spre filosofie şi analiză.
Drew Taylor – IndieWire
Este foarte greu să iubeşti Happy Feet 2. Vizual, îi lipseşte naturaleţea originalului, iar din perspectiva naraţiunii se desfăşoară într-un ritm lent.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Sequelul animat al lui George Miller nu este atât de amuzant precum s-ar fi dorit a fi.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Happy Feet 2 este superior filmului original în ceea ce priveşte implicarea mai multor actori de renume şi a imaginilor, care sunt mai îndrăzneţe şi mai concise, dar nu reuşeşte să aibă acea căldură şi farmec ca predecesorul său.
Happy Feet 2 este plin de veselie şi, câteodată, chiar suprarealist. Nu numai că este mai bun decât originalul, dar este, de asemenea, mai bun decât oricare alt film de animaţie din 2011.