Pain & Gain (2013)

Trage tare şi te scoţi

Premieră:
03-05-2013
Durată:
129 minute
Site oficial:
Pain & Gain (2013)
Distribuitor:
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Daca stilul de filmare a la Michael Bay este neschimbat, jumatate film, in parte reclama cosmetizata si videoclip de peste doua ore, scenariul scartaie iar multe din replicile auzite te fac sa te intrebi daca este pe bune ce ai auzit. In rest, un tribut al anilor ’90 adus de Michal Bay, unul din regizorii ce si-au pus amprenta pe acel deceniu in materie de blockbuster.
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
O comedie neagră care te surprinde cu fiecare cadru, dar nu neapărat într-un mod plăcut. Vorbim despre un film care va fi perceput în mod diferit de fiecare cinefil care-l va viziona, un film care ori te va face să ieși din sală după primele 15-30 minute, ori îți va trezi curiozitatea de a afla care sunt limitele unei prostii greu de egalat.
Dragoş Marin – Film Reporter
Pain and Gain nu e lipsit de plăceri, dar niciuna nu e curată sau nevinovată.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Un film la care nu stii cum sa reactionezi, poate fi un film bun. La fel de bine poate avea cateva hibe, dar pentru mine ramane o surpriza ingrat de agreabila.
Andreea Andrusca – Filme-cărți
Intr-un fel, vălul prostiei înconjoară personajele cu o putere atât de mare, încât împiedică spectatorii să întrevadă mesajul ce se vrea transmis de către regizor.
Harry Knowles – Ain’t It Cool News
PAIN & GAIN este în primul – și cel mai important – rând o adevărată distracție.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
E de ajuns să spun că „Pain & Gain” nu va eclipsa „The Fighter”, „Boogie Nights” sau incredibil de amuzantul „Ted” din cariera lui Wahlberg. Totuși, pe el pică toată greutatea și el îl face să fie suportabil.
Simon Abrams – RogerEbert.com
„Pain & Gain” este cel mai fermecător film al lui Michael Bay din ultima vreme.
A.O. Scott – New York Times
Rămâi să te întrebi dacă tocmai ai văzut un film monumental de prost sau un film genial despre natura și consecințele prostiei.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Cu Pain & Gain, surprinzătoarea sa comedie, Bay a decis că-i cazul să se mai relaxeze un pic.
Rodrigo Perez – The Playlist
Pain & Gain nu reușește să fie acel film distractiv și ridicol de amuzant cum obișnuia să facă Michael Bay, și ajunge să fie unul insuportabil și fără un ritm anume.
Drew McWeeny – HIT FIX
brutal și, uneori, chiar stupid, este extrem de amuzant chiar și în cele mai grave momente ale sale
Jim Vejvoda – IGN
Michael Bay dovedește că nu are nevoie de efecte pirotehnice pentru a face un film entertaining
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Filmul începe cu cuvintele: “Din păcate, aceasta este o poveste adevărată”. Tot din păcate, povestea este spusă într-o manieră încât nu scoate în evidență nici satira socială, și nici nu pare că înțelege trăsăturile culturale ale lumii pe care o transpune pe ecran.