point-break-poster

Point Break (2015)

La limita extremă

Regia:
Scenariu:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
14%
Premieră:
01-01-2016
Durată:
113 minute
Site oficial:
Point Break (2015)
Distribuitor:
,
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„Point Break” are farmecul filmelor de actiune recente si desi nu rezerva vreo surpriza si mimeaza un succes, ramane totusi fidel genului din care face parte.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Noul Point Break este un film care, dincolo de subiect și de orice semnificație, este un veritabil cadou tuturor iubitorilor de adrenalină.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Da, e mai curat, stilistic vorbind, decat primul film, dar aici e vorba doar de avantaj tehnologic, iar acest avantaj nu poate anula lipsa unui scenariu pertinent si nici platitudinea personajelor.
Brent McKnight – Paste Magazine
În ciuda a câtorva secvențe de acțiune magnifice, nimic în Point Break nu este în mod particular captivant. Este o reclamă la Mountain Dew lungită pe aproape două ore.
Nicolas Rapold – New York Times
Pentru niciun moment filmul Dlui. Core nu are inteligența psihologică a originalului Dnei. Bigelow și nici actorii nu afișează aceeași carismă.
Noel Murray – Los Angeles Times
Anost și exagerat – ca și cum realizatorii filmului ar fi fost atât de preocupați cu „updatarea” materialului încât au uitat ceea ce l-a făcut atât de popular.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
După 25 de ani, ni se prezintă un remake la „Point Break” care are o lipsă accentuată a oricărei emoții sau a carismei originalului și care nu putea fi mai plictisitor nici dacă s-ar fi străduit.
Elizabeth Kerr – Hollywood Reporter
A scos din calcul amuzamentul ușuratic și narațiunea realtiv directă din filmul original, pentru a crea o nouă variantă, fără umor, dar care arată bine, asupra criminalității extreme.