rogue-one-poster

Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Rogue One: O poveste Star Wars

Premieră:
16-12-2016
Durată:
133 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Rogue One este mult prea serios, cu prea puține momente comice, fără urmă de romantism, iar la final îți lasă impresia unui film pe care cei de la Disney l-au făcut din obligație și pentru care nu erau pregătiți încă.
Sorin Mincă – IGN
Dacă te duci doar pentru acțiune și efecte, vrând să vezi o poveste de război SF, fără să te străduiești să descoși scenariul, vei fi mai mult decât complet satisfăcut, și probabil îți vei dori să mai dai o tură. Fan sau non-fan.
Jordan Hoffman – The Guardian
Acesta este un film făcut pentru fani.
Travis Johnson – FilmInk
o poveste de război realistă despre eroi cu defecte și uitați
Christopher Hooton – The Independent
E un oarecare confort să te afli în Universul Star Wars și simți imediat o nouă afecțiune pentru acesta. Dar un film Star Wars n-ar trebui să se bazeze doar pe loialitatea fanilor.
Peter Travers – Rolling Stone
Acest spin-off/prequel are același spirit inițial, emoționant, plin de acțiune, care ne-a făcut să ne îndrăgostim de trilogia inițială.
Geoffrey Macnab – The Independent
Rogue One are multe scene de acțiune, personaje vii și una sau două explozii uimitoare. Însă, ceea ce-i lipsește este originalitatea.
Jim Vorel – Paste Magazine
Aventura lui Gareth Edwards într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată a devenit filmul Star Wars despre care nu știam că avem nevoie.
A.O. Scott – New York Times
Toate piesele sunt acolo… ca niște figurine Lego într-o cutie. Problema e că cineaștii nu s-au obosit să se gândească să facă ceva interesant cu ele.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Aici sunt personaje complet noi care operează într-o lume pe care o știm pe dinafară. Dacă te gândești puțin, e foarte interesant.
Justin Chang – Los Angeles Times
E un testament pentru viabilitatea culturală continuă și supremația comercială a Universului Star Wars
James Dyer – Empire
Ultimul film Star Wars nu are prea multă magie, dar când începe cu adevărat, este plin de decizii riscante și suficient de spectaculos pentru a sugera succesul unor filme de sine stătătoare viitoare.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Rogue One reușește să mulțumească fanii, fiind în același timp și primul film din 1977 încoace care-i va satisface și pe cei care n-au mai văzut vreun Star Wars până acum.
David Ehrlich – Indiewire
În ciuda potențialului și a unui număr mare de momente spectaculoase, Star Wars-ul lui Gareth Edwards pare dureros de forțat.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Cu mai multă acțiune decât în oricare dintre cele șapte filme anterioare, Rogue One: A Star Wars Story pare că pregătește evenimentele din originalul din 1977 și, în cea mai mare parte, reușește să o facă într-o manieră chiar distractivă.
Rodrigo Perez – The Playlist
O dramă spectaculoasă, dar plină de defecte