Side Effects (2013)

Efecte adverse

NR-15 Nerecomandat minorilor sub 15 ani
79%
Premieră:
22-02-2013
Durată:
106 minute
Site oficial:
Side Effects (2013)
Angela – Anzhela Movies
“Side Effects” te pacaleste si orchestreaza atat de siret intreaga sarada astfel ca pot afirma cu multa usurare ca Soderbergh si-a revenit in simtiri si ratiuni, desi exista speculatii ca acesta ar fi ultimul film al regizorului.
Bogdan Alex – Bogdan’s Blog
Regia e buna, imaginea, scenariul, majoritatea actorilor, muzica s.a.m.d sunt la fel de bune. Filmul are suspans, te atrage si te tine prins in el si de subiect pentru ca nu are momente moarte sau de umplutura.
Delia – Filme-carti
Un film bun, pus in opera de o echipa foarte buna!!! Si cu o rezolvare finala de zile mari, pe care cu greu o intrevezi la un moment dat, pe firul desfasurat al actiunii.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Side Effects a fost filmat pe digital, ceea ce ne face să simţim că privim printr-un geam murdar, dar totuşi este un film de suspans plin de întorsături, schimbări de situaţie, înşelăciuni şi legături periculoase.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Dacă acesta se dovedeşte a fi ultimul film al lui Soderbergh – nu aş fi prea sigur de asta – a ales unul al naibii de bun.
A.O. Scott – New York Times
Chiar dacă scenariul poate fi considerat previzibil (şi mai mult decât puţin absurd), Dl. Soderbergh reuşeşte să-l conducă pe calea cea bună într-un mod excelent.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Fără coloana sonoră a lui Thomas Newman, Side Effects ar fi un film mai sărac, chiar un film cu totul diferit.
Peter Travers – Rolling Stone
Side Effects este un thriller senzaţional, cu multe întorsături şi îmbibat cu surprize la care nu te aştepţi.
Eric Kohn – IndieWire
Conform lui Steven Soderbergh, Side Effects este ultimul lungmetraj regizat de acesta – iar asta se observă, deoarece, chiar dacă este realizat cu îndemânare, nu aduce nimic nou.
Jordan Hoffman – Film.Com
Este ceva ce te-ai fi aşteptat de la Brian De Palma, dar cu amprenta lui Soderbergh – modul în care camera este aşezată, în care acţiunea şi personajele sunt încadrate, cu scene care nu durează mai mult decât e cazul.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
În încercarea de a alătura o temă alarmantă cu o crimă misterioasă de modă veche, realizatorii filmului au aruncat o răsturnare de situaţie mai mult decât trebuia, lăsând privitorul cu o reacţie „Oh, nici chiar aşa” pe întreaga perioadă a filmului.
Matthew Taylor – FilmInk
O ciudată, misterioasă şi palpitantă poveste care aduce în atenţie pericolul prescrierii de medicamente.