The Stag (2013)

Bărbaţi mişto

Premieră:
07-11-2014
Durată:
94 minute
Site oficial:
The Stag (2013)
Distribuitor:
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Bărbaţi mişto nu revoluţionează formula aventurilor în care orice se poate întâmpla prost se şi întâmplă şi nici nu deschide noi direcţii în genul „bromance”, dar are o savoare irlandez-europeană pregnantă, este imprevizibil şi ataşant şi oferă câteva surprize plăcute pe parcurs, numai bune să transforme cele 94 de minute ale filmului într-o experienţă agreabilă.
Andreea Verde – Metropotam
O comedie misto este o comedie irlandeza care se termina cu toata lumea cantand One de la U2, asa ca mergeti la cinema si comandati niste Barbati misto, caci veti pleca cu zambetul pe buze si cu gandul la vacante salbatice. E un film de vazut in gasca mare si zgomotoasa.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Prea multe clișee și personaje foarte slab conturate.
John DeFore – Hollywood Reporter
Cu clișee, dar o comedie eficientă.
Geoffrey Macnab – The Independent
Direcția filmului este previzibilă, iar finalul este oribil de sentimentalist, dar Butler reușește să-și exprime punctul de vedere despre masculinitate, încredere și prietenie într-un mod suficient de caraghios.
Mike McCahill – The Guardian
Unul sau două piese nu se leagă, dar ideea filmului funcționează de fiecare dată când co-scenaristul/regizorul John Butler se oprește să admire ce este în jur.
Damon Wise – Empire
O comedie irlandeză cu suflet, distractivă.