The Longest Ride (2015)

Cel mai lung drum

25%
Premieră:
10-04-2015
Durată:
139 minute
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„The Longest Ride” poate castiga lejer titlul de cea mai buna adaptare din seria romanelor lui Sparks, remarcandu-se prin simplitate si un compus profund de emotii. Fara exagerari si artificii inutile.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Pana la urma, cred ca George Tillman, Jr. reuseste sa scoata din romanul lui Sparks tot ce e mai bun – peste doua ore de filosofie romantica, care m-au lasat cu dorinta de a vrea sa fiu mereu deschisa si buna, mereu indragostita si mereu gata de sacrificii.
Răzvan Nistor – Gazeta de Film
Dupa atatea povesti siropoase, melancolice si provocatoare de lacrimi (fetelor), am fost placut impresionat sa vad o drama reusita, care te surprinde la tot pasul. mai ales in momentele in care te astepti la un cliseu romantic si filmul iti ofera cu totul altceva.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.Com
[…] cel puțin oferă noi variații interesante la formula tipică lui Sparks. Dar, nimic mai mult.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Cele două ore și ceva sunt marcate în principal de goluri născute de pe urma scenelor create pentru a manipula în mod direct emoțiile, în loc să le declanșeze.
A.O. Scott – New York Times
Foarte anost, în ciuda șarmului și a sincerității actorilor.
Jordan Hoffman – The Guardian
Este stupid, este lung, este plictisitor.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Precum punctele culminante ale poveștii sunt greu de înghițit, chiar și cele mai rudimentare aspecte ale interacțiunilor dintre personaje par forțate, artificiale și nespontane.