unbroken-poster
Premieră:
23-01-2015
Durată:
137 minute
Site oficial:
Unbroken (2014)
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“Unbroken” se recomanda in primul rand pentru personaje si pentru problematica evolutiei lor. Abia mai apoi pentru abilitatile tehnice care, sa recunoastem, nu sunt tocmai de neglijat.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
”Unbroken” este o incercare corecta dar fara emotii din partea Angelinei Jolie, actrita capabila de mult mai mult pe linia regizorala.
Geoffrey Macnab – The Independent
Este un film entuziasmant și plin de sânge despre război, dar unul care se simte lipsit de originalitate și puțin cam exagerat.
Matt Patches – IGN
Unbroken al lui Jolie reprezintă un film biografic, care încearcă să inspire fără, însă, să-și înțeleagă subiectul eroic.
Manohla Dargis – New York Times
Ceea ce filmul are nevoie disperată este senzația vieții reale și palpabile prin detalii cumplite, nu o viață înfrumusețată cu evlavie.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
În ciuda multelor elemente impresionante, „Unbroken” se simte incomplet și neechilibrat.
Brian Tallerico – RogerEbert.Com
Are o distribuție bine aleasă, arată bine… și cu siguranță prezintă o poveste reală care merită spusă.
Erin Free – FilmInk
Un film mare despre un suflet mare, Unbroken reprezintă o lecție de clasă despre rezistență, încredere de sine și un spirit rebel.
Brent McKnight – Paste Magazine
Unbroken este exact filmul la care te aștepți să-l vezi — ceea ce este păcat, deoarece experiența lui Zamperini este atât de incredibilă.
Peter Travers – Rolling Stone
Acest proiect plin de pasiune al Angelinei Jolie strălucește prin dragostea persistentă a sa pentru Louis Zamperini și curajul său.
Ian Nathan – Empire
Există inspirații și mai rele decât maiestuozitatea și masculinitatea pusă în primejdie de la David Lean.
Peter Bradshaw – The Guardian
Este ca o versiune epică a unui poster motivațional de la Hallmark, în mod pedant legând momentele prin care a trecut Zamperini în tinerețea sa cu acelea de coșmar pe care le-a îndurat de-a lungul războiului.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Are o atracție puternică, spunând o poveste de supraviețuire extraordinară, cartea Laurei Hillenbrand, care a inspirat acest film, nefiind degeaba patru ani pe lista celor mai vândute romane.