What’s Your Number? (2011)

Premieră:
30-09-2011
Distribuitor:
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Umorul de dialog din film e „sublim, dar lipseşte cu desăvârşire”, nici gagurile nu curg gârlă, însă – dacă eşti îngăduitor cu prima oră din film – poţi avea spre final 45 de minute cu adevărat simpatice.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Anna Faris, cu ajutorul lui Chris Evans, transformă această comedie romantică într-o poveste de dragoste surprinzător de dulce.
Helen O’Hara – Empire
Doi interpreţi încântători nu pot să suplinească lipsa umorului care ar fi trebuit să existe în această comedie.
Stephen Holden – New York Times
„What’s Your Number?” confirmă apariţia, iniţiată de „Bridesmaids”, unui nou subgen în mainstream-ul de la Hollywood: comediile tâmpite pentru fete.
Peter Bradshaw – The Guardian
Există, totuşi, ceva plăcut la această comedie romantică.
Kimber Myers – Indiewire
Te va încânta „What’s Your Number?” numai dacă eşti debil mintal şi/sau consideri că privitul la pectoralii lui Chris Evans pentru 100 de minute îţi oferă o energie mentală pozitivă.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O comedie romantică nu foarte reuşită este cât de cât suportabilă numai datorită Annei Faris.
„What’s Your Number?” este un film împrăştiat, produs de Faris, care pare că încearcă să împace pe toată lumea și nu reușește să mulțumească pe nimeni.
Bill Gibron – Film Critic
„What’s Your Number?” este cu greu de suportat, chiar şi pentru o comedie romantică slabă. Faris poate că merită un asemenea film, dar publicul – cu siguranţă nu.
Anthony Quinn – The Independent
Faris nu este o actriță de comedie slabă, dar toată presiunea acumulată de la acest titlu neoficial, precum şi finalul fericit previzibil de la departe fac din acest film orice altceva decât o plăcere.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Lumina, mișcările camerei și montajul, toate sunt un haos.
Kate Quirk – FilmInk
Proaspăt, amuzant și susținut de interpretarea superbă a Annei Faris, această comedie romantică este o surpriză încântătoare.
Laremy Legel – Film.com
Îți spune eu că ai mai văzut What’s Your Number?. Bine, acesta are rating R și, da, are doi actori tineri buni, dar, la bază, este, de fapt, toate comediile romantice din ultimele trei decenii puse laolaltă.
arielamazing – The Vine
Filmul nu-i extraordinar, dar Faris este.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Faris este încântătoare; probabil singura persoană care ne poate convinge de misiunea nebunească a Ally-ei. Totuși, What’s your Number? rămâne mai degrabă o întrebare pentru o seară de vineri, după câteva pahare, decât o comedie romantică memorabilă.
Shaheema Barodien – Channel 24
Te-ai întrebat vreodată dacă ești o târfă? Ei bine, iată un film care se folosește de chestii pseudo-științifice și își bate joc de femei – și de talentul comic al Annei Faris – pentru a te ajuta să-ți răspunzi la întrebarea asta.