Wish I Was Here (2014)

Rolul vieţii mele

Premieră:
13-02-2015
Durată:
106 minute
Distribuitor:
Delia Marc – Filme-carti
O felie de viata acest film. Sigur ca da, sunt si clisee, toate vietile – ale noastre, ale celor din jur – sunt pline de clisee – depinde cum le traiesti, insusesti, depasesti … cu ce te alegi, ce inveti. Vieti, cariere, iubiri, frati-surori, copii, parinti.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Un film de privit, cu multe bune sentimente, despre normalitate şi urmarea drumului în stil propriu, cu îndemnuri pentru a şti cum să depăşeşti greutăţile, cum să mergi mai departe. Aşa cum e dat, aşa cum trebuie.
Olly Richards – Empire
De la adorabilul, dar simplul Garden State, ambiția lui Braff ca un realizator de film a crescut. Acum caută răspunsuri la întrebări mari, dar acestea sunt, cu puțin, peste puterile sale.
Anthony Morris – The Vine
Zece ani au trecut de la Garden State, iar Braff pare că nu a învățat nimic.
Cara Nash – FilmInk
Dincolo de straturile sale fără gust — și sunt câteva de desfăcut — Wish I Was Here este o încercare onestă, amuzantă și emoționantă a lui Braff de a dezbate teme serioase.
Peter Bradshaw – The Guardian
Toate scenele și montajele drăguțe, conducând implacabil la eliberare și conciliere, puteau fi generate de un software de scenarii.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
Este bun. Este sincer, amuzant, contemplativ și spiritual, deseori incisiv, și cu o mare îngrijorare existențială pe dedesupt.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Pentru un film care afirmă că este despre procesul de maturitate, este foarte ne-evoluat, lipsindu-i înțelepciunea și discernământul.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
Braff a afirmat întotdeauna că a ales o rută alternativă pentru a menține controlul, iar versiunea finală a filmului pare să justifice decizia sa și încrederea acordată de mii de susținători.
Stephen Holden – New York Times
Până când parțial te predai sincerității și bunelor intenții ale sale, filmul Wish I Was Here pare mai degrabă un experiment dintr-o bucătărie de teste cinematografice.
Eric Kohn – IndieWire
Mult mai ușor de uitat decât istoria producerii sale.
William Goss – Film.Com
Suficient de bun pentru a te face să-ți dorești să fi fost mai bun.
Boyd van Hoeij – Hollywood Reporter
O poveste amuzantă și emoționantă despre persoane de 30-și-ceva de ani care încearcă să înțeleagă viața însăși…