Hackerville, din toamnă, la HBO

Hackerville-HBO

HBO Europe și TNT Serie încep lucrul la seria Hackerville. În primăvară se va da startul filmărilor, care vor avea loc în Timișoara, București și Frankfurt, urmând ca premiera să aibă loc în toamnă.

Hackerville este o serie de șase episoade creată de Ralph Martin și Joerg Winger (UFA Fiction) și va fi produsă de Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films.

Episoadele vor fi regizate de Igor Cobileanski (Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata). Scenariștii serialului sunt Laurențiu Rusescu, Daniel Sandu, Ralph Martin și Steve Bailie.

Sinopsis Hackerville

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență.

HBO Europe va lansa Hackerville în teritoriile sale din Europa Centrală, Nordic și Spania. TNT Serie va difuza serialul în Germania, Austria și Elveția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *