Știri
 

Hands of Stone (2016)

Pumni de piatră

 
hands-of-stone-poster
hands-of-stone-poster
hands-of-stone-poster

Hands of Stone (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
09.09.2016
Durata:
105 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
88%
88


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis Hands of Stone (2016)

Filmul urmărește viața lui Roberto Duran, boxerul panamez care și-a făcut debutul în liga profesionistă de box în 1968 la doar 16 ani și care a renunțat la cariera sa abia în 2002 la 50 de ani.1

 
Recenzii Hands of Stone (2016)
 
 
Ioana Raluca Popescu – Hotnews
Ce s-ar fi intamplat cu filmul asta daca nu erau distribuiti actori talentati? “Hands of Stone” ramanea un biopic de mana a doua, aruncat in cursa lunga si fara multe pretentii de a obtine cateva nominalizari.
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cu siguranta nu este prima productie care se dedica acestui sport si nici cea mai buna din domeniu, dar isi disputa cu incapatanare un loc demn in randul lor.
Oana Mitroi – Oraşul Meu
[…] e un film care, cu siguranta, intra in Top 10 filme de vazut intr-o viata, de la care pleci cu niste lucruri invatate si iti promiti ca le si aplici.
Ștefan Apostol – MovieNews
Merită să-l vedeți, merită să învățați lecțiile de viață oferite de personajele filmului și sunt convins că la final o să vă pună pe gânduri.


1 comentariu


  1.  

    Hello All! L-am vazut aseara. Merita vazut dar finalul mi s-a parut prea abrupt, se termina prea sec. Ca poveste de viata scenariu e super.

    Răspunde


    (obligatoriu)