Maria Dinulescu și Andi Vasluianu, în Departe de tine

departe-de-tine-lansare

Maria Dinulescu revine pe marile ecrane din 31 martie, în co-producția româno-americană Far from Here / Departe de tine. Iar de data aceasta îl are alături pe unul dintre cei mai îndrăgiți actori români: Andi Vasluianu.

Regizor este James Pillion, aflat, astfel, la debutul său în lungmetraj. Iar de scenariu s-au ocupat Jonathan Ahmadi, J.M.R. Luna, James Pillion și Jesús del Cerro.

Sinopsis Departe de tine

Filmul spune povestea lui Grant (Jonathan Ahmadi) și a Sofiei (Maria Dinulescu), un cuplu proaspăt căsătorit, ce dorește să-și formeze o familie. Schimbările din viața profesională a Sofiei îi fac să se mute din America la București, iar un an mai târziu relația lor ajunge în impas, bântuită de promisiunile făcute și nerespectate. Sofia este acum o ființă sigură pe ea și ambițioasă, iar Grant încearcă, fără succes, să-și scrie romanele. O tragedie lovește familia lui Grant, iar acesta trebuie să se întoarcă în America. Prinsă între carieră și povestea de dragoste pe care o trăiește, Sofia are de ales: pleacă împreună cu soțul ei pentru a-și construi o familie sau rămâne alături de șeful ei (Andi Vasluianu) pentru a-și dezvolta cariera în plină dezvoltare?

Trailer Departe de tine

James Pillion este regizor, producător și fondatorul “Gyroscope Productions” – casa de producție de film cu sediul în Los Angeles. Născut și crescut în Australia, James are un masterat în film în cadrul prestigioasei New York Film Academy. El a produs și regizat mai multe scurt metraje și videoclipuri muzicale pentru artiști consacrați sau în devenire.

Departe de tine / Far from here este o producție Indie production (România) și Lunatic Films (Los Angeles, California). În România, filmul va fi lansat pe 31 martie de către Movie Production Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *