Știri
 

Mo (2019)

Mo

 

Mo (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
04.10.2019
Gen:
Durata:
76 minute
Rating:
N15 - Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Site oficial:
Mo (2019)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
50%
50


Parerea ta
4 voturi

 
Actori

Sinopsis Mo (2019)

Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.0

 
Recenzii Mo (2019)
 
 
Chiar dacă scenariul e cam demonstrativ în anumite secvențe, cei trei actori compensează cu naturalețe și tensiune emoțională.
Cristian Caloian – Liternet
fără a fi o piesă grea a producţiei româneşti de filme, Mo aduce în prim-plan – printr-un joc actoricesc bine finisat şi un scenariu cu ambiguităţi atent calculate – o serie de dileme pe care până şi patriarhala societate românească va trebui, într-un final, să le recunoască.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
„Mo” (2019), scris şi regizat de Radu Dragomir, este un debut pe alocuri stângaci, dar în final onorabil, care are curajul de a aborda un subiect sensibil.
Iulia Dromereschi – Filme-cărți
Și totuși, în ciuda scenariului oarecum previzibil, deși bănuiești ce urmează să se întâmple și anticipezi momentele tensionate, situația escaladează într-un fel la care, personal, nu mă așteptam.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)