Știri
 

Orizont (2015)

Orizont

 
ORIZONT-POSTER
ORIZONT-POSTER
ORIZONT-POSTER

Orizont (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
12.02.2016
Durata:
93 minute
Site oficial:
Orizont (2015)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
43%
43


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Orizont (2015)

“Orizont” spune povestea lui Lucian (András Hatházi) şi a Andrei (Rodica Lazăr) – soţ şi soţie, care, încercând să îşi găsească „norocul”, preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munţii Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când Lucian realizează că tot ce se întâmplă pe munte şi la cabană e controlat de Zoli (Bogdan Zsolt), un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri.0

 
Recenzii Orizont (2015)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Orizont este o tentativă de thriller care ar fi avut nevoie de un scenariu mai bun.
Mihai Brezeanu – Liternet
Măreţia scenariului lui Crişan e că ne prezintă, cu o meticulozitate aproape didactică, cum e posibilă, iar şi iar, insinuarea răului în cotidianul nostru.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Problema majoră o reprezintă lipsa organicităţii, a unei naturale evoluţii a personajelor şi a tramei de la o secvenţă la alta, precum şi a unei perspective clare din care este reflectată naraţiunea.
Ștefan Alexandrescu – discerne.wordpress.com
Problemele cu Orizont vin din faptul că scenariul este atât de prost, încât nu ne face să ne pese deloc de personaje. Miza originală se pierde, iar conotaţia contemporană este subţire, subdezvoltată şi deloc nouă.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Orizont este suficient de solid încât să nu cadă în melodramă. În plus, arată magnific, datorită tonurilor crepusculare, picturale, ale lui Oleg Mutu, directorul de imagine cheie al Noului Val Românesc.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)