Preacher, un nou serial din 30 mai, pe AMC

preacher-premiera

Luni, 30 mai, de la orele 04:00, mai întâi, și apoi în reluare, de la 23:00, AMC lansează un nou serial. Preacher îi urmează lui Fear The Walking Dead, a cărei primă parte a sezonului curent s-a încheiat pe 23 mai.

Serialul Preacher este bazat pe seria de benzi desenate cu același nume realizată de Garth Ennis și Steve Dillon. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de către producătorii executivi Seth Rogen și Evan Goldberg (This Is the End, Superbad, Neighbors) și producătorul executiv și showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).

În 1996, Steve Dillon și eu am fost contactați de unele persoane care au vrut să-l transforme într-un film independent, dar care nu s-a materializat pentru că nu au putut obține finanțare. Apoi, a existat o încercare destul de serioasă din partea HBO, dar care s-a împotmolit pentru că nu a existat suficient sprijin. Apoi, au mai fost câteva încercări de a face filme din ea, de către Sam Mendes (American Beauty, Road to Perdition) și D.J. Caruso, care a regizat The Salton Sea (2002). Problema a fost că era prea mult material [în benzi desenate] pentru un film; ” Preacher” este aproape supraîncărcat cu personaje grotești și situații limită. Dacă încerci să le cuprinzi într-un scenariu de două ore și jumătate, pur și simplu nu vei putea. Cineva a încercat: A existat un scenariu de John August (Big Fish, Îngerii lui Charlie), care a fost foarte bine scris, dar s-a dovedit că pur și simplu nu poate fi realizat, deoarece fiecare pagină a văzut o nouă situație oribilă cu un alt caracter ieșit din comun. Sunt mândru să spun că a durat douăzeci de ani pentru a face „Preacher”, dar, odată ce Seth Rogen și Evan Goldberg s-au implicat, a durat doar câțiva ani.
– spune Garth Ennis.

Promo Preacher

În centrul poveștii din Preacher este un predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

Din distribuție fac parte: Dominic Cooper (Jesse Custer), Joseph Gilgun (Cassidy), Ruth Negga (Tulip), Lucy Griffiths (Emily), W. Earl Brown (Sherriff Root), Anatol Yusef (DeBlanc), Tom Brooke (Fiore), Derek Wilson (Donnie Schenck) și Ian Colletti (Eugene/Arseface).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *