0
12 noiembrie 2016
 
 

A apărut primul trailer pentru Valerian and the City of a Thousand Planets

valerian-trailer
valerian-trailer

La finalul acestei săptămâni a apărut primul trailer pentru Valerian and the City of a Thousand Planets, cel mai nou film semnat de Luc Besson.

Trailerul are pe fundal melodia Because, a celor de la Beatles, și putem vedea o mulțime de chestii ciudate pe post de extratereștri, o vedem și pe Rihanna, bineînțeles că și pe Dane DeHaan și Cara Delevingne, și multe efecte vizuale.

Dar mai bine urmăriți trailerul.

Trailer Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets este inspirat de seria franceză de benzi desenate Valérian and Laureline, scrisă de Pierre Christin și desenată de Jean-Claude Mézières.

Seria a fost publicată pentru prima dată în 1967 și a continuat timp de aproape 40 de ani. Poveștile acestei serii urmăreau aventurile agenților guvernamentali Valérian și Laureline care călătoreau prin spațiu și timp pentru a păstra ordinea în Univers.

Filmul lui Besson va reda aventura celor doi agenți prin orașul Alpha, o așezare populată de multe specii de extratereștri. Misiunea lor este de a afla dacă acest oraș reprezintă o amenințare pentru Pământ.

Din distribuție mai fac parte Clive Owen, Ethan Hawke, John Goodman, și chiar dacă nu sunt un fan al ultimului film regizat de Luc Besson, Lucy, va fi interesant de văzut ce ne-a pregătit de data asta.

Rhianna în Valerian and the City of a Thousand Planets trailer

rhianna

Valerian and the City of a Thousand Planets / Valerian și Orașul Celor O Mie de Planete va apărea în cinematografe pe 21 iulie 2016.


Articol scris de