Review > saramon vs Rocketman

rocketman-review

Rocketman e genul de musical biografic care pare făcut la comandă. Fără nicio intenție de a-l face mai bine înțeles pe eroul său și fără vreo urmă de originalitate, scenaristul Lee Hall încearcă să bifeze toate momentele importante din viața lui Reginald Kenneth Dwight în drumul său spre a deveni acel Elton John pe care-l știm azi.

Regizat de Dexter Fletcher, același om care s-a ocupat și de Bohemian Rhapsody – după ce s-a renunțat la Bryan Singer din cauza scandalului în care a fost implicat -, Rocketman cuprinde toate clișeele specifice unui biopic și toate clișeele specifice unui musical.

Rocketman Soundtrack

Sunt totuși câteva elemente care fac acest film vizionabil și te conving să nu părăsești sala de cinema înainte de final.

În primul rând, interpretarea lui Matthew Illesley (care-l interpretează pe Elton John când era copil) și a lui Taron Egerton (Elton John – adult), și apoi muzica. Și chiar sunt câteva momente muzicale foarte bine coregrafiate – scena în care se cântă I Want Love, spre exemplu, e un motiv suficient să vezi filmul.
Dar bineînțeles că nu lipsește de pe coloana sonoră niciun hit d-ale artistului: avem Saturday Night’s Alright (For Fighting), Your Song, Crocodile Rock, I’m Still Standing și evident că și cântecul care a dat titlul filmului – Rocket Man.

Poate că sunt un pic altfel decât le știai, dar transmit energie și emoție, și probabil că este suficient pentru o seară agreabilă la cinema.

Rocketman Trailer

Etichete:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *