Serialul Umbre revine la HBO

umbre sezonul 2

HBO Europe pregătește lansarea celui de-al doilea sezon al serialului românesc Umbre. Apărut în decembrie 2014, primul sezon din Umbre a reușit să devină cea mai populară producție HBO autohtonă.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Șerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale?
Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale.
Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.

https://youtu.be/IvkD8g0hR8g

Întreg sezonul doi este scris de Bogdan Mirică, câștigător, anul trecut, al premiului FIPRESCI din secțiunea Un certain regard, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes, cu debutul său în lungmetraj – Câini.

Alături de Bogdan Mirică, de regie s-a mai ocupat și Igor Cobileanski, al cărui cel mai recent film – Afacerea Est – a apărut în cinematografe în toamna anului trecut.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry și licențiat de DRG Formats.

HBO Europe a mai realizat în România seriale precum În derivă, Rămâi cu mine și Valea mută.

Foto: Adi Marineci pentru HBO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *