Știri
 

The Student (2016)

(M)ucenicul

 
mucenicul-poster
mucenicul-poster
mucenicul-poster

The Student (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
31.03.2017
Gen:
Durata:
118 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
92%
92


Parerea ta
25 voturi

 
Actori

Sinopsis The Student (2016)

Veniamin, un adolescent cuprins de o criză mistică, își confruntă mama, colegii și profesorii cu Biblia în mână. Au voie fetele să ia lecții de înot la școală în bikini? Chiar e nevoie de educație sexuală în clasă? Ar trebui studiată teoria evoluției la ora de științe? Adulții sunt copleșiți de certitudinile pe care tânărul le strigă invocând Scriptura. Nimeni, în afară de Elena, profesoara lui de biologie, nu-l va provoca pe propriul teren.0

 
Recenzii The Student (2016)
 
 
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Nu e loc de finețuri și nuanțe în această denunțare destul de schematică a extremismului de orice fel, salvată totuși de la irelevanță prin tușele satirice, prin infiltrarea unor momente de delir suprarealist și printr-o anumită forță a regiei.
Leslie Felperin – Hollywood Reporter
Narațiunea începe într-un realism neclar și se îndreptă pe cărări tot mai întunecate și mai suprarealiste, dar bogate în substanță, totodată.
Tim Grierson – Paste Magazine
Își face lent cunoscute intențiile, dar modul său clar este crucial în a ne face să înțelegem ceea ce urmărește regizorul rus Kirill Serebrennikov.
Phil Hoad – The Guardian
O satiră seducătoare a dogmei ortodoxe din Rusia.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)