Știri
 

Un pas în urma serafimilor (2017)

Un pas în urma serafimilor

 

Un pas în urma serafimilor (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
22.09.2017
Gen:
Durata:
150 minute
Rating:
N15 - Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
70%
70


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Un pas în urma serafimilor (2017)

Gabriel este un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv. Nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.0

 
Recenzii Un pas în urma serafimilor (2017)
 
 
Marian Rădulescu – Liternet
Departe de a exprima o “viziune de autor”, Un pas în urma serafimilor e, mai degrabă, un fel de chewing gum, de fast food. Într-o lume în care şi ciunga şi hamburgerii cu cartofi pai sunt la mare trecere, am putea spune: 1-0 pentru Daniel Sandu.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Combină eficient umorul cu suspansul uşor naiv al evoluţiei protagoniştilor şi descoperă câţiva tineri actori (printre ei, Ali Amir, Alfred Wegeman, Ştefan Mihai, Niko Becker) de care cu siguranţă vom mai auzi.
Emil Călinescu – CinEmil
Un pas in urma serafimilor este printre cele mai bune filme romanesti ale anului.
Adriana Gionea – Post Modern
Deşi durează aproape trei ore, nu te plictiseşte nici o secundă.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Este genul de film puţin ofertant pentru un public mai pretenţios, deoarece nu eventualele întrebări şi dileme par a fi importante, ci răspunsurile pe care regizorul le are deja.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)