Writing’s On The Wall, de Sam Smith, cântecul oficial al filmului SPECTRE

cantec-oficial-spectre

Producătorii celui de-al 24-lea film din seria James BondSPECTRE – au confirmat care va fi cântecul principal de pe coloana sonoră a filmului. Titlul acestuia este Writing’s On The Wall și este interpretat de Sam Smith, care l-a scris împreună cu Jimmy Napes, câștigător, anul acesta, al premiului Grammy pentru Cel mai bun cântec al anului, pentru Stay with Me, interpretat tot de Sam Smith.

Writing’s On The Wall va fi disponibil începând cu 25 septembrie.

Acesta reprezintă unul dintre momentele esenţiale din cariera mea. Sunt onorat să anunţ, în sfârşit, că voi interpreta melodia principală de pe coloana sonoră a următorului film Bond. Sunt extrem de entuziasmat să fiu parte din această emblematică moştenire britanică şi să mă alătur unor artişti care reprezintă inspiraţia mea muzicală. Sper să vă veţi bucura cu toţii de melodie la fel de mult pe cât m-am bucurat eu să o creez.
– a declarat Sam Smith

Smith devine, astfel, primul artist britanic solo care interpretează melodia principală a unui film din seria James Bond de la Thunderball-ul lui Tom Jones, din 1965.

SPECTRE este regizat de Sam Mendes, după un scenariu scris de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade, și va avea premiera în România pe 6 noiembrie.

Sinopsis SPECTRE

Un mesaj criptic din trecut îl trimite pe James Bond (Daniel Craig) într-o misiune distructivă în Mexico City şi, ulterior, în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra (Monica Bellucci), frumoasa interzisă, văduvă a unui criminal ticălos. Bond se înfiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei organizaţii criminale cunoscute sub numele de SPECTRE.

Între timp, în Londra, Max Denbigh (Andrew Scott), noul şef al Centrului pentru Securitate Naţională, pune la îndoială acţiunile lui Bond şi contestă relevanţa MI6, condusă de M (Ralph Fiennes). Bond îi recrutează pe ascuns pe Moneypenny (Naomie Harris) şi pe Q (Ben Whishaw) pentru a-l ajuta să o caute pe Madeleine Swann (Léa Seydoux), fiica vechiului său nemesis Mr. White (Jesper Christensen), care ar putea să deţină cheia pentru descurcarea reţelei SPECTRE. Ca fiică a unui asasin, ea îl înţelege pe Bond într-un mod în care majoritatea celorlalţi nu o pot face.

În vreme ce Bond se aventurează înspre inima SPECTRE, el află de existenţa unei conexiuni profund neaşteptate între el şi duşmanul pe care îl caută (Christoph Waltz).

Trailer SPECTRE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *