Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)

Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol

Premieră:
16-12-2011
Distribuitor:

https://youtu.be/V0LQnQSrC-g

Daniela Enaşcu – Cineblog
Apreziez alegerea superbei actriţe Léa Seydoux. Priveşte languros, vorbeşte puţin şi ucide cu sânge rece.
Dragoş Marin – Film Reporter
ce are însă M:I special este un excelent simţ al ritmului. Acţiunea este pur şi simplu propulsată, timp de două ore, pe repede-înainte, dar filmată coerent şi cu încadrare în spaţiu ce lipseşte din filmele de acţiune recente.
Simona – FilmeTari
Acţiune explozivă de la un capăt la altul, gadget-uri impresionate (multe Apple-uri), maşini superbe, peisaje minunate şi un Tom Cruise taaaaare voinic. O reţetă foarte bună pentru un film de acest gen, care devine picantă, atunci când se vor bate două spioane sexy, cu busturi generoase.
Gruia – metropotam
Scenele de actiune se tin lant. Nu prea ai timp de respiro. Iar atunci cand ai, ai prefera sa se arunce din nou cineva de pe o cladire sau sa explodeze Casa Poporului sau o alta cladire mareata de pe Terra, pentru ca jocul actorilor este foarte slab, artificial si patetic – Simon Pegg este singurul care mai salveaza situatia. Tom Cruise este un mediocru, arogant si insuportabil, iar Paul Patton este dizgratioasa si lipsita de stil.
Dorin Apavaloae – Raluk
Nu te saturi privind la acest film, am crezut initial ca va fi in 3D, dar ar fi fost prea mult, ori Tom Cruise a vrut sa ne ofere doar mult, lasandu-ne de asemenea si o portita de scapare cu gandul catre partea a cincea (unde nu stiu zau cu cine se mai poate lupta…!)
Iulia Blaga – HotNews
Adrenalina nu vine din faptul ca nu stii daca totul se va termina cu bine. Exista in permanenta o plasa de siguranta sub spectator, ca si la filmele horror, dar care la filmele de actiune tine mai degraba de o conventie intre spectatori si realizatori.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Bineînţeles, ar trebui să intri în sala de cinema ştiind că MI4 este un film de acţiune pur-sânge şi că efectele speciale şi cascadele spectaculoase transformă logica şi verosimilul în Cenuşărese. Dar o să-ţi placă!
Mihaela – Filme-Cărți
Nu stiu cate persoane au avut incredere in imaginatia si talentul lui Bird, in magica sa translatare de la animatie la filmul de actiune dar Ghost Protocol este fascinant, captivant, hipnotizeaza privitorul tinandu-l in mrejele actiunii din primul pana in ultimul moment.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Mission: Impossible — Ghost Protocol dovedește că în cazul filmelor de acțiune de la Hollywood, pline de pseudo-adrenalină, este o adevărată plăcere să dăm peste adrenalină pură.
Daniel Krupa – IGN
unul dintre cele mai bine-executate filme de acțiune ale anului.
Dan Kaufman – Paste Magazine
cel mai bun film din seria Mission Impossible și cel mai bun film de acțiune din ultimii ani.
Dincolo de orice, Ghost Protocol este amuzament în stare pură.
Erin Free – Filmink
În ciuda secvențelor de acțiune geniale, debutul lui Brad Bird în filmele live-action este o dezamăgitoare harababură incoerentă
Clemba Stow – The Vine
Mission: Impossible – Ghost Protocol este o realizare minunat de distractivă
Anthony Quinn – The Independent
entertainment de înaltă clasă și o șansă pentru Cruise să fie un jucător de echipă și nu doar un one-man-show.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Tom Cruise s-a întors în rolul lui Ethan Hunt, executând cascadorii care te lasă cu gura căscată și salvând lumea în probabil cea mai bună Misiune: Imposibilă de până acum.
Nick de Semlyen – Empire
Încă nu e o serie esențială precum Bourne sau Bond, dar această parte are ceva revigorant și este unul dintre cele mai bune filme de acțiune din 2011.
William Goss – Film.com
Secvențele de acțiune sunt executate cu încrederea unui veteran..
Peter Travers – Rolling Stone
Dacă cineva te întreabă ce este acela un star de cinema cu adevărat, amintește-i de Cruise.
Kenneth Turan – L.A. Times
Bird a făcut un lucru captivant și cu stil
Manohla Dargis – N.Y. Times
Noul film (al francizei n.r.), scris de Josh Appelbaum și André Nemec, (…) renunță la soție (cu care fusese împovărat personajul lui Tom Cruise n.r.) și revine la bazele acțiunii pure
Sean O’Connell – Film Critic
Ghost Protocol se află la intersecția incredibilului cu imposibilul.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
„Mission: Impossible – Ghost Protocol” e un thriller remarcabil, cu scene de acțiune care funcționează ca un fel de poezie.
Todd Gilchrist – Indiewire
Ghost Protocol eșuează în a oferi emoții suficient de puternice pentru a merita să ne bucurăm, dar reușește totuși să ofere o Misiune: Imposibilă destul de convingătoare pentru publicul larg.
Drew McWeeny – HIT FIX
‘Mission: Impossible – Ghost Protocol’ este cea mai distractivă și cea mai bazată-pe-laser parte a acestei francize.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Acțiune non-stop în această a patra parte a seriei, care este una spectaculoasă, chiar dacă ușor redundantă.
Catherine Shoard – The Guardian
Cea mai recentă parte a acestei francize de acțiune marchează o revenire în formă, cu un Tom Cruise clasic