Resident Evil: Retribution (2012)

Resident Evil: Răsplata

Premieră:
14-09-2012
Simona – FilmeTari
Mă întreb ce-i ambiţionează aşa tare pe producători să scoată din piatră seacă un ceva. Ceva ce se dovedeşte o prostie de câteva filme încoace, culminând cu ultima parte.
Drew McWeeny – HIT FIX
Dacă ar fi cât de cât dreptate pe lumea asta, Resident Evil: Retribution ar trebui să fie ultimul film al seriei, dar am impresia că nu va muri prea curând.
Jim Vejvoda – IGN
În ciuda dialogurilor stupide, a personajelor slab construite și a previzibilității sale, Resident Evil: Retribution este acceptabil dacă ne gândim la restul filmelor din această franciză.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Ar fi mai distractiv să privești pe cineva jucând Resident Evil pentru o oră jumate
Clark Collis – Entertainment Weekly
În ultima secvență a filmului, regizorul explică totul, în vreme ce sugerează că zilele bune ale acestei francize urmează să vină.
Stephanie Zacharek – Film.com
scenaristul-regizor Paul W. S. Anderson (care a scris scenariile la toate celelalte cinci filme ale seriei și a regizat trei dintre ele) încearcă să compenseze scenariul slab cu o serie de personaje cu povești destul de complicate.
Robert Abele – Los Angeles Times
Dacă ar fi rulat scenele acestui film la viteză normală, cele 95 de minute îngrozitoare s-a fi redus la numai 20 sau 25.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Cea mai recentă ediție a acestei stupide serii apocaliptice este dominată de un nesfârșit stil de jocuri video și de un masacru violent.