star-trek-beyond-poster

Star Trek Beyond (2016)

Star Trek: Dincolo de infinit

Premieră:
22-07-2016
Durată:
120 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
fără îndoială, Star Trek Beyond este distractiv, dar pentru un film care marchează cea de-a 50-a aniversare a francizei Star Trek, este o dezamăgire.
Răzvan Nistor – Gazeta de Film
Epic, bine jucat, regizat si scris, cu momente emotionante dedicate fanilor si francizei aflate la jumatate de secol, cu mici scapari clasice (villainul cam lame), al treilea film al seriei noi este un deliciu.
Eliza Niță – MovieNews
Star Trek Beyond confruntă, mărunțește, reduce (cam slab, ce-i drept) filosofia și normele Federației la simple poante sau proverbe anoste, ca mai apoi să prevaleze prin unitatea și justiția unui echipaj renumit pentru imaginea sa eclectică, prietenia ce îi raliază și loialitatea față de valorile pentru care luptă.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Faptul că rezultatul final oferă suficientă valoare pentru un fan al seriei este tot ce se putea aştepta mai bun în mod rezonabil.
A.O. Scott – New York Times
Nu orice roată trebuie reinventată, iar una dintre plăcerile trainice ale „Star Trek”, în repetiţiile sale noi sau vechi, stă tocmai în echilibrul consecvenţei încăpăţânate şi a inventivităţii chibzuite.
James Fletcher – FilmInk
[…] un spectacol captivant, îndrăzneţ.
Drew McWeeny – HitFix
Dacă eşti cât de cât interesat de un nou film Star Trek, acesta pare să fie tot ceea ce ţi-ai fi putut dori.
Geoffrey Macnab – The Independent
Star Trek Beyond ar trebuie să fie pe placul atât a publicului mai bătrân, care îşi amintesc de vremurile de glorie ale lui William Shatner şi Leonard Nimoy, cât şi celor mai tineri, în aşteptarea următorului Star Wars.
Scott Collura – IGN
Nu pot să mă gândesc la un alt mod mai bun de a celebra 50 de ani de Star Trek decât prin acest film, care reprezintă tot ceea ce este mai extraordinar la această serie.
Chris Hewitt – Empire
O reîntoarcere la divertisment a unei noi versiuni a vechiului Trek.
Peter Bradshaw – The Guardian
O aventură distractivă.
David Rooney – Hollywood Reporter
O binevenită pauză de la acele filmele expirate de vară.
Eric Kohn – IndieWire
Deşi „Star Trek Beyond” duce lipsa unui centru de referinţă, compensează printr-o nesfârşită paradă de distracţii.