Premieră:
24-02-2012
Site oficial:
The Vow (2012)
Delia – Filme-cărți
o drama romantica, din fericire nu o melodrama, pentru ca nicio secunda spectatorul nu este tentat sa-si stearga vreo lacrima. Dar eu am simtit pe tot parcursul vizionarii ca imi lipseste ceva pentru ca sa intru in atmosfera filmului, sau pentru ca filmul sa-mi ajunga la suflet. Si in final am avut un sentiment de insatisfactie.
Marian Iuga – Film Sinopsis
The Vow alunecă încet spre plictiseală şi spre un final previzibil. În esenţă The Vow este un film pentru publicul feminin, însă am nişte dubii în privinţa celor care au plecat acasă încântate de poveste.
Crăița Nanu – Raluk
The Vow este un film atat de necredibil, cu personaje in asa un hal de adorabile incat nici nu ajunsese la jumatate si m-am surprins dorindu-mi sa moara macar unul dintre ei daca nu amandoi. Pana la final visam deja un genocid, ceva care sa rada de pe ecran tot cast-ul. In schimb am primit un happy end clasic, american.
Florentina Ciuvercă – Film Reporter
e învăluit în parfumul acela dulceag şi ipocrit de „perfect relationship”, aşa încât te prinzi repede cum se va termina şi aştepţi cu ochii pe ceas să vină o dată genericul ăla.
Floryan – FilmeTari
Probabil “Juramantul“, asa cum a venit in cinematografele din Romania, nu a avut niciodata intentia de a cere o nominalizare la un prestigios premiu cinematografic, dar cui ii pasa? Si cui ii mai pasa ca majoritatea criticilor au dat cu el de pamant in articolele lor? Cand eu pot sa il laud cu drag si sa vi-l recomand cu placere.
Tristan Schumacher – FilmInk
E posibil ca filmul, care-i are în rolurile principale pe Rachel McAdams și Channing Tatum, să stârnească ceva interes la box-office, dar după ce ideea de noutate s-a dus, rămânem cu un scenariu prost și cu o poveste deloc remarcabilă.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
The Vow este aproape îngrozitor
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
E suficient de plăcut ca film pentru o întâlnire, dar asta-i tot.
William Goss – Film.com
În cea mai mare parte, regizorul debutant Michael Suscy nu se abate deloc de la rutina hollywoodiană
Alice Tynan – The Vine
e drăguț, încântător și bine interpretat
Henry Barnes – The Guardian
Channing Tatum este îngrozitor de prost ales pentru rolul unui soț care încearcă să-și ajute soția, care suferă de amnezie, să-și amintească momentele frumoase trăite împreună.
A.O. Scott – New York Times
Chiar și pentru standardele melodramelor comerciale, (The Vow n.r.) este destul de slab.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Acesta este un film care te face să-ți dorești mai mult. Să-ți pese mai mult, să plângi mai mult, să iubești mai mult.
Christopher Null – Film Critic
Nu, The Vow nu se bazează pe o carte de Nicholas Sparks, dar faptul că se desfășoară ca o astfel de carte dovedește că Hollywood-ul tânăr este mai mult interesat de emoțiile superficiale ale publicului inocent decât de a confrunta realitatea.
Helen OHara – Empire
Cele câteva minus-uri din scenariu pot fi trecute cu vederea dacă avem în vedere că The Vow este un film romantic minunat – chiar dacă puțin melodramatic – ce beneficiază de niște interpretări de excepție.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O chestie romantică pentru fetele ce tânjesc după Valentine’s Day și pentru băieții care doresc să le facă pe plac.