Premieră:
26-07-2013
Durată:
126 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Wolverine este onest cu sine. Nu are nimic grandios. Înaintează încet, în liniște, fără explozii, fără focuri de artificii, cu fiecare secundă fiind tot mai conștient de adevăratul său rol: o reclamă prelungită pentru X-Men: Days Of Future Past.
Victor Buzura – Poison Whiskey
”The Wolverine” este o agreabilă digresiune alături de cel mai popular personaj al seriei, explorând psihicul acestuia ceva mai mult decât în filmele anterioare.
Manuela Zipisi – Orașul meu
Ce e frumos la filmele cu supereroi este ca pentru cateva minute, cat dureaza scena finala, totul este bine si promitator in lume.
Răzvan Dragu – trailero
THE WOLVERINE ramane o adaugare solida francizei si un film solo destul de bun pentru Jackman. In mod sigur acesta nu incearca sa fie X-Men 4 (desi cronologia are loc dupa X-Men 3) si reuseste sa aiba o identitate proprie. Sunt sigur ca fanii personajului vor fi incantati de film.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Printre atâtea filme care preferă să lase baltă dezvoltarea personajelor şi doar le aruncă în diverse confruntări doldora de efecte speciale, The Wolverine face notă discordantă
Flavius Policală – To the Edge and Back
“The Wolverine” este in opinia mea cel mai bun film din seria X-Men. Cu o poveste care patrunde adanc in psihicul personajului si un scenariu regizoral echilibrat, actori alesi pe spranceana si cu mult respect fata de materialul benzilor desenate.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
O poveste Wolverine plină de întrebări psihologice (imortalitatea sa este văzută ca un blestem) și care face personajul mult mai interesant.
Eric Kohn – IndieWire
The Wolverine pare un film care este tras în jos de personajul său principal lipsit de umor.
Laremy Legel – Film.Com
Primele 20 de minute promit o proaspătă și interesantă poveste în genul supereroilor. Din păcate, această speranță este zdruncinată, iar The Wolverine se dezvăluie a fi un film într-o nevoie disperată pentru un punct de susținere și în căutarea unei susțineri emoționale.
Erin Free – FilmInk
La cel mai înalt nivel al său când își menține acțiunea și personajele cu picioarele pe pământ, acesta este un film bazat pe benzi desenate mult mai curat, fără explozii exagerate, și din fericire absolvă de păcate predecesorul său.
Megan Lehmann – Hollywood Reporter
Până la al treilea act care se prăbușește într-o grămadă nesăbuită, regizorul reușește să mențină în limite rezonabile aspectele caricaturale.
Chris Hewitt – Empire
O îmbunătățire față de precedenta apariție a lui Jackman în rolul mutantului nu foarte bine dispus. Numai dacă ar fi avut încredere suficientă în prezentarea sa unică pentru a se abține de la a transforma o formulă decentă într-una îngrozitoare.
Scott Collura – IGN
Hugh Jackman ne aduce filmul cu Wolverine pe care îl doream dintotdeauna.
Henry Barnes – The Guardian
Scenele de luptă sunt previzibile, iar lumea înconjurătoare este lipsită de strălucire, mai ales având în vedere potențialul unui Tokyo luminat de neoane.
Russell Baillie – New Zealand Herald
În ciuda titlului, încă nu este filmul definitiv care să facă dreptate acestui personaj mult iubit.
Anthony Quinn – The Independent
Tensiunea pe care ar fi dorit să o creeze se învârte în jurul pierderii imortalității a lui Wolverine, să nu mai menționez și de ghearele retractabile faimoase, dar asta este alăturată unei povești profund plictisitoare despre controlul unei familii asupra unei corporații gigantice.
Anthony Morris – The Vine
Lăsând la o parte defectele sale minore, acesta este cu ușurință cel mai bun film cu supereroi al anului până acum.