Premiera serialului Hackerville se apropie

hackerville

HBO Europe și TNT Serie au încheiat filmările pentru serialul original Hackerville, a cărui premieră va avea loc în această toamnă.

În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni si melci) și tânărul actor debutant, Voicu Dumitraș.

Celor trei li s-au alăturat actori români și germani, atât nume cunoscute, cât și actori aflați la primele proiecte de film: Sabin Țambrea (Berlin Station), Vlad Brumaru, Călin Chirilă, Ada Lupu, Dana Dembinski, Ilie Dumitrescu Jr., Ștefan Lupu, Emanuel Pârvu, Flavia Hojda, Ronald Zehrfeld (Redemption Road, 4 Blocks), Nina Kunzendorf (The Vanishing) și Ovidiu Schumacher, în rolul tatălui Lisei (interpretată chiar de fiica sa, Anna).

Sinopsis Hackerville

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).

Hackerville va avea șase episoade și a fost filmat în Timișoara, cadrul principal al acțiunii seriei, dar și în București și Frankfurt. Regia este semnată de Igor Cobileanski și Anca Miruna Lăzărescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *